Harminc EA-cím készül PlayStation 3-ra

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentéséből tudtuk meg, hogy jelenleg több, mint harminc játékot készítenek PlayStation 3-ra - eleddig azoknak csak egy kis része bejelentett cím.
Az Electronic Arts bejelentéséből tudtuk meg, hogy jelenleg több, mint harminc játékot készítenek PlayStation 3-ra - eleddig azoknak csak egy kis része bejelentett cím.A világ legnagyobb játékkiadója 2007 márciusáig 8-10 játékot kíván kiadni a Sony következő generációs gépére, köztük a Need for Speed: Carbon, Fight Night Round 3 és Def Jam: Icon című gammákat. Az EA állítása szerint ezek már igazi next-gen címek lesznek, s remekül használják ki a PlayStation 3-ban rejlő lehetőségeket. De!

A kiadó elmondta, hogy ez csupán a kezdet: hónapokba, évekbe telhet még, míg a fejlesztők megtanulnak igazán hatékonyan programozni a Cell processzor mellett, hogy még ütősebb, a BluRay-lemezek kapacitását kihasználó játékokat fejleszthessenek a konzolra.

Egyébiránt jelenleg még olyan címek készülnek a kiadó stúdióiban, mint az Army of Two, a Skate, a Burnout 5, a Battlefield: Bad Company és a Medal of Honor: Airborne - ezek pontos megjelenési dátumáról még nem érkeztek hivatalos információk.
6.
6.
Dajin
neked nemkéne látatlanban igy beszélni dolgokrol
5.
5.
Dajin
tökmindegy hány éves vagy, mert nem az a lényeg hanem az inteligencia szint, és azzal hsz-el csak magad minősítetted
3.
3.
Dajin
mennyi gyülölködő hülyegyerek van a világon, sajnosn ezért ilyen az egész világ..miértkell irigykedni? legalább magadba endrei

2.
2.
TOM X
wasaby44: ezt nem mondta! :)
1.
1.
wasaby44
szal a PS3 jobb lesz, mint az xbox 360? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...