Silent Hill Experience

Egy nagyon jó kis UMD Videóval lesz dolga annak, aki szereti a témát és kiadja érte ezt az igazán nem túl sok pénzt.
1299596700

A héten kezdődik az új Silent Hill-mozi forgatása

A napokban bőven jutott alapanyag rendszertelen időközönként jelentkező Cooltúra rovatunkba, elvégre az új Resident Evil és Tomb Raider filmek után, most a második Silent Hill-film munkálatairól is van mit mesélnünk: egészen pontosan azt, hogy a héten kezdődik a forgatás, és év végén jön a film.
1288862117

Revelation alcímmel folytatódik a Silent Hill mozi

Arra már korábban is utaltak a készítők, hogy folytatást kaphat a Silent Hill filmadaptációja, ugyanakkor ez már idestova négy éve történt, azóta nem sokat hallottunk a második rész felől. Most a Fangoria közölte az első információkat az új filmről, amely a Revelation alcímet kapta és a harmadik játékot dolgozza fel.
1167378720

Folytadódik a Silent Hill - a mozikban biztosan

Hálát adtunk az égnek tavasszal, hogy végre egy olyan játék alapján készült filmet nézhettünk meg, mely igen jól sikerült: a készítők folytatnák a remekművet.
1154424360

A húsz "legmásabb" játékhős

Tudjuk jól: egyenlőség, szeretet és a többi. Akkor sem tudtuk megállni, hogy ne tegyük közzé a listát, melyen a játékipar húsz "legmelegebb" karaktere szerepel.
1151946960

Már nyáron kapható lesz a Silent Hill DVD-n

A Sony Pictures Home Entertainment bejelentette, hogy augusztus 22-étől már megvásárolható lesz a Silent Hill (A halott város) DVD, UMD és Blu-Ray formátumban.
1148508000

Silent Hill Experience

Emlékszem nem sokkal, hogy kijöttem a Silent Hill mozifilmről, elöntött az a régi érzés, ami ritkán fordul elő az emberrel, éppen azért olyan jó, amikor teljesen magával ragad a rajongás, a hangulat az egész atmoszféra, ami egyben vissza is rántott a már jól ismert, fanatikus Silent Hill hangulatba…