Folytadódik a Silent Hill - a mozikban biztosan

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Hálát adtunk az égnek tavasszal, hogy végre egy olyan játék alapján készült filmet nézhettünk meg, mely igen jól sikerült: a készítők folytatnák a remekművet.
Hálát adtunk az égnek tavasszal, hogy végre egy olyan játék alapján készült filmet nézhettünk meg, mely igen jól sikerült: a készítők folytatnák a remekművet.



Az első részt rendező Christophe Gans egy interjú keretében elmondta, hogy ő tervezi a Silent Hill-mozi folytatását, annak történetének megírásához pedig ismét felkérné Roger Avary urat, aki jelenleg a Driver-játékok alapján ír filmforgatókönyvet. Állítása szerint film munkálatai akkor kezdődhetnek el, ha Avary befejezte jelenlegi művét, valamint Gans is végzett az Onimushával - ő ugyanis azon játékra építve készít most filmet.
5.
5.
Chocho
Kis off: Csak elárulom neked, de gerinctelen tapló, hogy fojesz az oldal szerkesztője, mióta az eszemet tudom. Ha nem tetszik az oldal, lehet lelépni a francba, senki sem kötelezett rá, hogy maradj. Arról már nem is szólva, hogy bejelentkezés nélkül pofázni szánalmas dolog, a hozzád hasonlókon mindig elkeseredem. Eszembe juttatjátok, hogy milyen tragikus szintre süllyedt az emberiség...
4.
4.
Utys
lol. Kész besenyő család....no offense, senkit nem akarok bántani.
3.
3.
fojesz
Szerintem is egész jó volt. Pláne ha vesszük azt is, hogy játék alapján készült a film - akkor kifejezetten jó. :)
2.
2.
Utys
Sürgősen hagyd már abba az offolást, mert szerintem mindenkit zavar.



Filmről: Hangulatos kis mozi volt. Nem vártam semmi egetrengetőt, nem is kaptam. Szórakoztam egy jót, az a lényeg.
1.
1.
ios008
Hát nagyon remélem, hogy nem szabják el.

A film lehetett volna jobb is az én véleményem szerint, de igy legalább mindenki meg tudta nézni, nem csak a rajongók.

Igaz, ami igaz volt idő, amikor jómagam is sokat játszottam ezzel a stuffal (részemről minden idők legnagyobb játéka) . Sőt, minden részét végigtoltam többször is, és még a zenék is megvannak hozzá LOL

Arra kiváncsi vagyok, hogy vajon asszisztál-e olyan ember is az új forgatókönyvhöz, aki "ért is a sh nyelvén", mert ugyebár uwe boll szintű marhaságot nem volna ildomos ebből a játékból csinálni...

Persze hogy Hollywood is akar szeletet a játékokból, mert újat már nem tudnak kitalálni, csak adaptálni

(kevés kivételtől eltekintve, olyan mintha erre állt volna most be az egész filmipar), de szerény véleményem szerint a hozzá nem értés, és ötlettelenség hiányában nem kéne hülyeségeket csinálni..

Summa-summarum szerintem felesleges bolygatni ezt a témát,, nagyon kevés esetben jött eddig össze, hogy egy játékból jó filmet csináltak, főleg második részt.

Talán a TR volt az egyetlen ahol a második rész nézhetőbb volt, legalábbis szerintem...

Mind1, nem én csinálom hanem más, igy csak remélni tudom hogy jobb lesz, mint az előző film.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...