FIFA 07

A FIFA sorozat legújabb, 2007-es része - immáron feljavított grafikával és természetesen teljes nextgen támogatással. Mi szeretjük a focit! :)

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

Ilyen zene szól majd a FIFA 07 alatt

Ha másért nem is, soundtrack-je miatt mindig is imádtuk az összes FIFA-részt. Úgy tűnik, hogy az "idei" játéknak sem kell szégyenkeznie zenei felhozatal terén.

150 új kép a galériában

Sok édesség jutott mára, köztük a legfinomabb az Army of Two, az Assassins Creed, a Command & Conquer 3, a Fable 2, a Rainbow Six és a The Darkness.

Péntek délutáni galériamánia

Soha véget nem érő screenshot vihar dúl a napokban. Ma jött BF 2142, Cellfactor, FIFA, NHL, Rayman, Splinter Cell, Turok, WOW és még rengeteg más!

Magyar kommentár a FIFA 07-ben

Lesz magyar kommentár az itthon megjelenő FIFA 07-ben - erősítette meg ma az Electronic Arts a FIFA Hungary oldal szerkesztőinek küldött levélben.

Tizennégy videó tölthető le lokálból

Az elmúlt napok tizennégy legjobb videóját töltöttük fel szerverünkre, hogy utána azok számotokra is könnyen elérhetővé váljanak - tessék őket megnézni!

Szombat délutáni galériakoktél

Mai galériafrissítésünkben van Call of Duty 3, Collapse, Crackdown, Dead Rising, Enemy Territory, FIFA 07, Gothic 3, GTA: Vice City Stories és még rengeteg más!

FIFA 07 készülőben

Az Electronic Arts egyik fejlesztőjének blogjában olvasható, hogy az EA Sports csapata már javában fejleszti a FIFA sorozat 2007-es részét.