FIFA 07

A FIFA sorozat legújabb, 2007-es része - immáron feljavított grafikával és természetesen teljes nextgen támogatással. Mi szeretjük a focit! :)

Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.

X06: 10 Trailer-t hoztunk ma nektek!

Már éppen lefekvéshez készülődtem, amikor megláttam, hogy írtak a fórumon, hogy jobb lenne, ha megnéznék pár videót... Hát... ezt látnia kell mindenkinek!

X06: Az EA kiállítja az X360-as Half-Life 2-t is

Megérkezett az Electronic Arts listája, melyen szerepelnek a rendezvényen kiállítandó címeik - az óriáskiadó nem okozott csalódást, kedveskednek nekünk egy-két finom darabbal.

Tölthető a frissített FIFA 07-demó

Pontosan egy hete érkezett meg a FIFA 07 demója, melyet az Electronic Arts most újra kiadott némi plusszal megspékelve - a tükörszerverekről máris tölthető az anyag.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Lokálból tölthető a FIFA 07 demója

Mindenféle beharangozás nélkül hajította be szerkesztőségi felhőkarcolónk ablakán az Electronic Arts ügyeletes marketingese a FIFA 07 demóját - fel is töltöttük nyomban!

FIFA 07-látnivalók érkeztek

Egy videó és három screenshot érkezett a szeptember végén megjelenő FIFA 07-ről, mely nem csupán magyar felirattal, de kommentárral is kedveskedik majd számunkra.

GC 2006: Folytatódik a screenshot-áradat

Hihetetlen a Games Convention - jó buli, mi jól érezzük magunkat: egészen addig, míg ki nem kell pakolnunk a kézhez kapott töménytelen mennyiségű képet.

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: X360-exkluzív FIFA- és PES-részek

Úgy tűnik, nem kíván eldőlni az állandó "FIFA vs. Pro Evolution Soccer" háború: mindkét sorozatnak bejelentették ugyanis a következő generációs epizódját.