Tomb Raider: Anniversary

Az első két Tomb Raider-epizód feldolgozása egy csomagban PC-re, PS2-re és PSP-re.
Típus: Akció

Pornófilm készült a Tomb Raider alapján

Alig van már olyan dolog a világban, amire egy picit ne hatottak volna a játékok is: most a pornóipart inspirálta kissé két remek videójáték-sorozat.

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Anniversary - a Legend nélkül el sem indul?

Számos X360-as Tomb Raider-rajongó imádkozott az újonnan megjelent Anniversary portjáért - ők máris készíthetik Legend-lemezeiket.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Tomb Raider: Anniversary

Lara Croft 10 éve (és 7 hónapja, hogy pontosak legyünk) lépett a porondra.. Kezdetben csak a Saturnos, PlayStationös és PC-s játékosokat nyűgözte le a Tomb Raider remekül sikerült első részével, továbbá a játékban még alacsony poligonszámú, de a promóciós anyagokon már meggyőzően bomba testével, majd frontális támadást intézett férfimagazinokban, divatlapokban, regényekben, képregényekben, mozifilmekben és szinte minden elképzelhető további médiumban és formában.

Lara Croft hódit Xbox 360-on is!

Az Eidos bejelentette, hogy Lara Croft kisasszony csodálatosan bájos domborulatai nemsokára már Xbox 360-on hódítani fognak!

A heti játékmegjelenések

Rossz hírrel kell szolgálnunk: a nyár hivatalos megkezdődésével beköszöntött az év legkomolyabb uborkaszezonja is - a héten azért érkezik még pár finomság.

Tölthető a Tomb Raider: Anniversary demója

Megérkezett az első Lara Croft-játékot feldolgozó Tomb Raider: Anniversary kipróbálható verziója, melyben egy pályát próbálhatnak ki a rajongók.

Nintendo Wii-re is jön az új Tomb Raider

Az Eidos bejelentette, hogy a júniusban boltokba kerülő Tomb Raider: Anniversary Nintendo Wii-re is megjelenik majd egy különleges változat formájában.