Tomb Raider: Anniversary

Az első két Tomb Raider-epizód feldolgozása egy csomagban PC-re, PS2-re és PSP-re.
1461924056

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.
1461571203

Soha nem látott Tomb Raider-film került elő

A Crystal Dynamics a PAX East apropóján megosztott egy olyan élőszereplős promóciós videót, amit még a Tomb Raider III-hoz készítettek. A felvétel eddig egy fiók mélyén hevert, de most mindenki megnézheti.
1424959217

A TMNT írója jegyzi a Tomb Raider-filmet

Evan Daugherty írja majd a Tomb Raider-reboot forgatókönyvét, az úriember a Teenage Mutant Ninja Turtlesről, a The Divergentről és a Snow White and the Huntsmanről lehet ismerős, amely nem feltétlenül jó hír.
1402149600

E3 2014: Bejelent a Crystal Dynamics

Sűrű lesz a jövő hetünk, bejelentéssel készül a Crystal Dynamics is, ráadásul ha minden igaz, a stúdió nem a konzolgyártók konferenciáin fogja elsütni a meglepetését. Vajon mi lehet az?
1376384413

Leépítések a Tomb Raider fejlesztőinél

Aggasztó hírek érkeztek a Crystal Dynamics háza tájáról: mindegy tizenkét munkavállalójuktól váltak meg a múlt héten. A leépítés nem érinti az új Tomb Raidert, egy második, titkos projekten dolgozó csapat az érintett.
1304681415

Megvannak az új Tomb Raider film írói

Alakul a stáblista az új Tomb Raider mozi kapcsán, mely ezúttal nem Angelina Jolie harmadik eljövetelét vonja maga után, hanem mindent elölről kezdenek. Az Oscar-díjra jelölt Mark Fergus és Hawk Ostby írja majd a forgatókönyvet, ugyanazok a személyek, akiknek az Iron Man scriptjét is köszönhetjük.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1299589200

Új(abb) Tomb Raider-film készül

De amikor azt mondom, hogy újabb, ne arra tessék gondolni, hogy Angelina Jolie visszatér bohóckodni még egy kört. A megújuló, megkomolyodó Tomb Raider egy teljesen új filmes adaptációt kíván, és úgy látszik, hogy erre nem csak a játékot készítő Crystal Dynamics jött rá, hanem Hollywood is.
1299509904

Összehasonlító képeken a Tomb Raider Trilogy

Mint arról korábban beszámoltunk, márciusban jön a Tomb Raider Trilogy nevű PS3-as gyűjtemény, amely Lara Croft utolsó három kalandját tartalmazza majd egyetlen Blu-Ray lemezen. A Crystal Dinamics a minap kiadott hat darab képet, melyeken a PS2-es verzióhoz hasonlítják a felújított játékokat.
1292850000

Tomb Raider Trilogy - megerősítve PS3-ra

Teljes sokkban vannak a Tomb Raider rajongók: nem elég, hogy a sorozatot rebootolják, és mindenki kedvenc Larája örökre megváltozik, de ezzel párhuzamosan készül egy magasfelbontásra húzott verzió három korábbi Tomb Raider játékból, kizárólag PS3-ra.