Metro 2033

Dmitriy Glukhovskiy orosz író Metro 2033 című könyve alapján készült belső nézetes túlélő horror - a Budapestről ismert metrókkal :).

Újabb képek landoltak a galériában

Heti összeállításunkban olyan címek szerepelnek, mint az Age of Conan, az Aliens vs. Predator, a Prince of Persia, a The Secret World vagy a Ninety Nine Nights 2.

Metro 2033 - oroszok akcióban trailer

Rettegj a jövőtől! Ez a Metro 2033 jelmondata, ahol az emberek már annyira megunták a folyamatos BKV sztrájkot, hogy lementek rendet rakni!

Metro 2033 - újabb trailer a föld alól

Újabb ígéretes, akcióval fűszerezett trailer érkezett a THQ új játékáról, a kizárólag PC-re és Xbox 360-ra megjelenő Metro 2033: The Refuge-ról.

Metro 2033 - Újabb képlopatok a játékból

Újabb képlopatok érkeztek a THQ felügyelete alatt készülő játékból, amely a képeket elnézve egyre jobbnak és izgalmasabbnak ígérkezik.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

Metro 2033 - ukrán pofon a világ játékiparának

A STALKER sorozat után újabb ukrán sikerjáték van kibontakozóban a Metro 2033 személyében. A 4A Games-nél a sztorit mindennél előbbre helyezik a fejlesztés során.

Giga galériafrissítés hétfő estére

Komoly címek kerültek e heti összeállításunkba: van itt Dragon Age, Ratchet & Clank, Star Trek Online, Force Unleashed és még messze nincs vége!

Metro 2033 bejelentés PC-re és Xbox 360-ra

A játékot még 2005-ben jelentették be először, majd végül kiadó nélkül maradt, ám a THQ most felkarolta a projektet és PC-re, valamint X360-ra jelenteti meg.

Metro 2033

Atomháború. A közeljövő nagyhatalmainak torzsalkodásában bevetették a nukleáris fegyvereket, ennek következtében az emberiség nagy része kihalt, a saját csapdánkba estünk bele. Azon szerencsés túlélők, akik óvóhelyen átvészelték az újkori világégést, most kirekesztettségben élnek, gyenge közösségben, ám a legnagyobb és egyre fokozódó fenyegetést mégis a radioaktivitástól mutálódott teremtmények jelentik az emberiségre. 2033. - a civilizáció kudarcra. A posztapokaliptikus idillben olyan helyeken fordulhatunk meg, mint a moszkvai metró labirintus-szerű alagútrendszere. Az orosz illetőségű 4A Games Glukovszkij nagysikerű regényét hivatott átültetni egy sztorivezérelt FPS-be.

Szombat délelőtti videócsokor

Megannyi új videó jelent meg az unalmas szombat délelőttre, amelyek között megtalálható a Starcraft 2, Metro 2033, The Sims 3, Afro Samurai és a Yakuza 3.