Metro 2033

Dmitriy Glukhovskiy orosz író Metro 2033 című könyve alapján készült belső nézetes túlélő horror - a Budapestről ismert metrókkal :).

Letölthető a Metro 2033 PC-s demója

Bár a Metro 2033 március óta kapható, a készítőknek csak most jutott eszébe, hogy illene valamilyen kipróbálható verzióval megszánni a számítógépes játékosokat is. Nosza, takarítsatok egy picit a merevlemezeteken, mert ezt itt muszáj Nektek is megnézni!

Augusztus 3-án érkezik a Metro 2033 DLC-je

A 4A Games elég sokáig kotlott a Ranger Packon, de jobb későn, mint soha. A kiegészítőt már a játék márciusi megjelenése óta ígérgetik, jövő héten jön.

Jön a Metro 2034, ismét 3D támogatással

Dimitrij Glukovsky második bestsellerjéből is készül játékadaptáció, amely a kitűnő Metro 2033 egyenesági folytatása lesz, mutánsokkal és moszkvai metróval.

Metro 2033

A föld megremeg feletted, és apró vakolatszemcséket világít meg elemlámpád fénye, minden egyes levegővételnél tétovázol, kíváncsi vagy, vajon mikor fogy el gázálarcod szűrője. Valahonnan fentről, az atomszennyezett és romokban álló Moszkva utcáiról szárnyas mutánsok vonyítása tör le ide, a föld mélyére, a szövevényes metróalagutak tátongó, nyirkos üregeibe. Lőszered kevés, az utolsó menedékbázist elhagytad, előtted száz méterre neonácik tivornyáznak hangosan. Nem fordulhatsz vissza.

Metro 2033 utolsó trailer: küzdj a túlélésért!

Napok kérdése és a boltok polcain láthatjuk viszont a poszt-apokaliptikus BKV szimulátort. Előzetesekből eddig sem szűkölködtünk, a végső trailer még keményen üt!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten érkezik a God of War harmadik része, kiegészül a Dragon Age, végre fény derül a Command & Conquer minden titkára, és jön a Metro 2033 is.

Friss screenshotok a vasárnapi ebédhez

A húsleves és a rántott szelet mellé a következő desszerteket ajánljuk: Alan Wake, Bad Company 2, Lost Planet 2, Prince of Persia és Splatterhouse. Soroljam még?

Új Metro 2033 trailer: ölj, vagy téged ölnek meg!

Ahogy közeledik a megjelenés, egyre durvább anyagok kerülnek elő a Metro 2033-ból. Habár az optimális PC-s gépigény röhejes, jó vassal tényleg durván fest az anyag.

Metro 2033 - gépigény ledöbbenés

Egy korábbi hírünkben beszámoltunk arról, hogy a Metro 2033 fejlesztői milyen büszkék a PC-s, DirectX 11-es motorjukra. Eddig tartott az öröm.

Metro 2033 - a PC-s verzió lesz a legszebb

Az orosz 4A Games technikai vezetőjét kiengedték a számítógép elől, s hosszú oldalakon keresztül regélt a Metro 2033 motorjának grafikai részleteiről.