Metro 2033

Dmitriy Glukhovskiy orosz író Metro 2033 című könyve alapján készült belső nézetes túlélő horror - a Budapestről ismert metrókkal :).

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!

Ingyen letölthető a Metro 2033

A THQ jótékonysági akciója folytatódik, ezúttal viszont a játékosok a kedvezményezettek: a kiadó a korábbi pletykáknak megfelelően ingyen osztogatja a játékot, és még csak elő sem kell rendelni a folytatást!

Kibővült a Humble THQ Bundle

A THQ-féle Humble Bundle-re eddig közel 700 ezren voltak kíváncsiak, a kiadó pedig rátesz egy lapáttal, és további két címmel bővíti az amúgy is rendkívül tartalmas csomagot. Az eddigi vásárlók is megkapják őket.

Brutális THQ Humble Bundle, vegyétek, vigyétek!

A Humble Bundle akciójában most THQ-játékok szerepelnek, már egy dollárért hat olyan címhez férhetsz hozzá, amik külön-külön is megérnének legalább ennyit. Az összeg jótékony célokra is fordítható.

Ingyen Metro 2033 jár a Last Light előrendelőinek?

A THQ jövőjét tekintve kulcsfontosságú lehet a Metro: Last Light szereplése, nem lenne meglepő, ha a kiadó minden létező fegyvert bevetne az új FPS népszerűsítésére. Noha hivatalos bejelentés még nincs, úgy fest, a Last Light előrendelői ingyen megkapják a Metro 2033-at.

A Ubisoft bevásárolna a THQ címeiből

A THQ pénzügyi helyzete egyre nehezedik, nem kizárt, hogy a kiadó kénytelen lesz megválni néhány címétől a túlélés érdekében. A Ubisoft vezérigazgatója szerint, az iparágban rendre nehézségei támadnak valakinek, előfordul az ilyen, viszont ők szívesen bevásárolnának a THQ játékaiból.

Az MGM-nél vannak a Metro 2033-film jogai

A Metro-Goldwyn Mayer csapott le Dmitri Glukhovsky posztapokaliptikus regényének megfilmesítési jogaira. A Metro 2033-mozifilm fogatókönyvét F. Scott Frazier írná, a produceri munkálatokat pedig a Narnia krónikáiról elhíresült Mark Johnson vállalná magára. Látjuk a fényt az alagút végén.

Stratégiát vált a THQ

A THQ eddig sem volt az üzleti stratégia abszolút királya, de úgy néz ki, hogy a vezetői váltásokkal és a stratégia átalakításával most talán végre a helyes irányba mozdulnak - a játékosok, azaz a mi szemszögünkből legalábbis biztosan. Kevesebb, de jobb és nagyobb játékot ígérnek.

Metro 2034 - felveszi a versenyt a Call of Duty-val

A meglehetősen reménytelen poszt-apokaliptikus jövőképet lefestő Metro 2033 folyatásának marketingkampányára a THQ sokkal jobban odafigyel, tanulva az előd hibáiból. Danny Bilson, a kiadó alelnöke szerint a tavalyi játék nem olyan figyelmet kapott, mint amit megérdemelt volna.

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.