Battlefield: Bad Company

Következő generációs konzolokra készülő Battlefield-rész, mely elvben a Battlefield 2: Modern Combat játékmenetére alapozva gyúr rá az egyjátékos részre. Király!

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Battlefield: Bad Company dátum és gyűjtői kiadás

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company, és annak különleges, Gold Edition gyűjtői kiadása június 23-án kerül a boltokba.

Battlefield: Bad Company Exkluzív béta teszt

Nem régen vette kezdetét a legújabb, kizárólag konzolokra készülő Battlefield: Bad Company többjátékos módjának bétatesztje Xbox 360 konzolokon. Ilyen mókából mi sem maradhattunk ki, exkluzív lehetőséget kaptunk a játék kipróbálására.

Elindult a Battlefield: Bad Company bétatesztje

Ma elindultak a Battlefield: Bad Company béta szerverei. Akiknek sikerült kulcsot szerezniük, mostantól egy hónapon át tesztelhetik a játék Goldrush módját két pályán.

Vadi új Battlefield: Bad Company trailer érkezett

A EA DICE egy remek kis Battlefield: Bad Company trailerrel édesette meg a hétvégénket - a másfél perces videóban akad bőven látnivaló!

Battlefield: Bad Company - indul a bétateszt

Már lehet jelentkezni a hamarosan megjelenő Battlefield: Bad Company március 25-én startoló multiplayer bétatesztjére - a lehetőség sajnos csak az X360-as játékosokat érinti.

Battlefield: Bad Company special a Gamer.tv-ben

A Gamer.tv egy húsz perces műsorban mutatta be a Battlefield: Bad Company részleteit, emellett betekinthetünk az EA DICE stúdióba is a fejlesztőkhöz.

Új Bad Company videó érkezett

A legújabb Battlefield játékból nézhetünk meg ismét egy kis ízelítőt. Leginkább a pusztítható környezetet mutatják benne.

Késik a Battlefield: Bad Company is

A Battlefield: Bad Company idén március 25-ére volt kiírva, ám a DICE-s srácok kicsit elvesztek a kódhalmazban, így el kellett tolniuk a megjelenést.

Battlefield: Bad Company - újabb fejlesztői napló

Mozgásban a Battlefield legújabb része! Érdemes megtekinteni az új videót, hiszen gazdagabbak lehetünk pár új infóval és egy jóadag ingame jelenettel is!