Battlefield: Bad Company special a Gamer.tv-ben

Link másolása
A Gamer.tv egy húsz perces műsorban mutatta be a Battlefield: Bad Company részleteit, emellett betekinthetünk az EA DICE stúdióba is a fejlesztőkhöz.
A Gamer.tv egy húsz perces műsorban mutatta be a Battlefield: Bad Company részleteit, emellett betekinthetünk az EA DICE stúdióba is a fejlesztőkhöz.


Ha másért nem is, az EA DICE stúdióért mindenképpen érdemes megnézni a videót, it kiemelnénk a mikrohúllámú sütőkből álló falat, mint érdekességet. A videóban egy másodpercre felvillan még a BF: Heroes is, és persze azt is láthatjuk, hogyan kapcsolódnak ki a kedves fejlesztőurak.
25.
25.
Glek
Nem volt szándékom vitát szítani, szal PEACE! :)

Ez mondjuk nagyon tetszik "a barátom ellensége az én ellenségem is" :D Érdekes nézeteid vannak egy fórumról, csatatér vagy mi? :D Én spec nem is emlékszem erre az összerezdülésünkre... :P Emlékszem, hogy volt amikor nem értettünk egyet ebben-abban, dehát sokmindenkivel volt már ez így... Ettől még nem lettünk ellenségek, legalábbis az én szememben, a tiédben meg igen? :O

Hogy érted, hogy szarik valaki a kis emberre? Szerintem senki se szart a másikra... :)
24.
24.
tjames
Na szépjóreggelt minden földlakónak.

Szeretném ha ma már nem folytatódna a vita. Gleknek annyiban igaza van, hogy nekem is ott a vaj a fülem mögött. Imádok csipkelődni. De mivel túlzásokba már tényleg nem akarok esni, ezért dareal, és glek: BÉKE!
23.
23.
tjames
Nesze itt van Glek is :)

Csak az ment meg attól hogy elküldjelek a francba, hogy tudom hogy miért írod ezeket. Azért mert a múltkor összekülönböztünkl. Éshát a barátom ellensége az én ellenségem is, ugye?

:)

Hogy hozom a formám? Lehet... Ez vagyok én. Valaki szarik a kis emberre, no én meg arra!
22.
22.
Glek
Nah LOL mi megy itt... Hát Tjames, szerintem nyugodtan abbahagyhatod... :P Hozod a formád, jeah. Attól eltekintve, hogy van igasság abban amit írtál Darealról, szerintem még teljesen az elfogadható kategóriába esik a stílusa. Az meg már non sense, hogy pont TE háborodsz fel... Ja vagy most te milyen szerény vagy, hogy nem említetted, hogy neked olyan szar melód van, hogy te vagy a góré? ;) Nem akarok egy újabb veszekedést szítani, de szerintem te is nyugodtal leszállhatsz közénk. :)



Nah hogy ON is legyen, kúrvajó játék lesz!!! Igaz még van bőven mit javítani rajta. Pl több rombolás efektus, értem ezalatt az épületek rombolását, mert érdekes, hogy rálőtt az épület sarkára majd berobbant a közepe a falnak. :) Viszont egy oriási negatívum, hogy a sebzés az szörnyűűűű. Ez már a röhej teteje, hogy eltűnik a ház körüled, majd vígan rohansz tovább... meg felrobbantotta a hordót 3 m-ről, aztán újból 2,5 m-ről erre meghalt, és benyögi... "Oppss, too close" Na nemááá. Amúgy szerintem még kicsit állíthatnak ezen-azon. Pl kevesebb robbanó fegyver, de nagyobb pusztítás. Vagyis ha belövöm a falat akkor tényleg haljon már meg mögötte az ember, mert ez még nem a Terminator 4 játéka... No meg szerintem megcsinálhatnák elpusztíthatóra az épületeket is, persze azt is mértékkel. :)
21.
21.
tjames
:) te teljesen készen vagy gyerek :) komplexus... Muhahahaaaa :)
20.
20.
dareal
ne haragudj, de ha neked az magas lóról való duma, ha tényeket írok le (munkakörülmények), ráadásul nem úgy, hogy bibiii, nekem ilyen-olyan melóhelyem van, hanem hogy azért van hazánkban is (nem csak az én melóhelyem említettem ugye) nos akkor sajnállak. a kérdésem egyébként nem ez volt (csak egy része, de te most arra hegyezted ki, mintha tényleg magas paci hangnemben írtam volna, thai qrva, nettó 400 (holott direkt írtam, hogy a pénz ne legyen része, ne az legyen a mérvadó). egyébként ha a többi említett postra pontosan emlékeznél, akkor ott sem magamtól jött, hogy írjak magamról, kérdésekre írtam választ.

összegezve, nekem az jött le, hogy "nédd a köcsög, jó körülmények között dolgozik és még van pofája beírni".

egyébként meg ha zavar, hogy jó körülmények között dolgozom és ezt egyébként teljesen on topic közöltem, példaként, hogy azért ilyen is van hazánkban, akkor inkább magadban keresd a hibát.

a kisebbségi érzéseiden nem tudok segíteni, ahhoz orvosnak kéne lennem (bár bevallom, egy ideig tanultam pszichológiát, de nem részletezném, mert még a végén az is baj lesz).
19.
19.
tjames
Na de tényleg utoljára, csakhogy igazad legyen:

Igen én is elmennék dolgozni egy olyan helyre ahol 400nettót kapnék és thai kurvák kényeztetnének. Természetesen elmennék. Úgy mint 10.000.000 honfitársam. Választ kaptál a kérdésedre? Örülök. Azt hogy újfent meghallgathattuk fenségességedet, nem azért írtam mert egy másik topikban már olvashattuk, hanem mert más SOK helyen közölted félisteni mivoltodat.

Amúgy jó hogy mégis visszaolvastam, mert privit nem kapok. Nekem már egy éves nem működik.

És ne érts félre, nem azért nem olvasok vissza (mert most már tényleg nem fogok) mert cuncu kislyány vagyok, hanem nem szeretem keresgélni a főoldalról levált híreket, nomeg van már friss hír amire lehet reagálni. Én nem veszekedni akarok veled, ezt már a múltkor is mondtam. Pusztán kicsit élesen tudatom veled hogy könyörgöm szállj már le közénk a magas lóról, mert belevásul a nyakam hogy folyton feltekinthetek rád.

Remélem azt itt tényleg befejeztük, megértettél, kielégítettem kíváncsiságodat ésatöbbiésatöbbi. Szép estét, akár a munkahelyeden vagy, akár a nyaralóban....
18.
18.
dareal
egyébként, kérhetem, hogy olvasdd vissza az egész topicot? Aramisz kérdezte, hogy mivel foglalkozom, ha az bánt, hogy leírtam neki, akkor elnézést. nem önszántamból írtam magamról, nem önimádatból, ahogy te írtad. nemes egyszerűséggel egy kérdésre válaszoltam, bár lehet, hogy az a szokatlan, hogy egész mondatokban, több soron keresztűl ír valaki választ egy fórumon (nem neked szól, mert te sem az a fajta vagy, aki a gondolatait 1-2 rövidítéssel elintézi, egy-egy félszavas beböfögést tartana hozzászólásnak).
17.
17.
dareal
ne haragudj, tényleg no offense, de nekem meg az jön le, hogy szépen terelsz. előbb direkt feltettem neked egy kérdést, válasz semmi, csak megint az, hogy vicces vagyok. hm, fura, de ha engem kérdeznek valamiről, akkor válaszolok, nem terelem a témát.

igaz, az első egymás közötti válaszolgatásunk első általam írt postja nem volt teljesen emberi, bár hozzáteszem, hogy a te stílusodat vettem fel.

te kötöttél belém, hogy nem a magyar átlag (holott, ezt én direkt leszögeztem, ismétlem, csak 1-2 példát említettem, hogy azért itt is alakul vlmi), az arra adott válaszom saját beismerésem szerint sem volt igazán jó. sőt, ahogy írtam is, jogosan érezhetted úgy, hogy bunkó voltam (ha olyan lennék, hogy arra hajazok hogy nekem legyen igazam, szerinted írtam volna/írnék ilyet?)

számtalanszor leírtam, igen van egy stílusom. lehet szeretni, nem szeretni, de attól értelmesen meg lehet beszélni a dolgokat.

most ebből a postodból az jött le (lehet, hogy tévesen!), hogy a válasz helyett (gyanítom, hogy egyébként igenlő válasz lett volna) inkább terelsz és mondhatni (nem a szó legszorosabb értelmében!) játszod a megsértődött kislányt, miszerint "ide már nem olvasok vissza" (ne vedd támadásnak, egyéni fogalmazási stílusom ;))

no mindegy, nem rágom tovább azt a bizonyos postot, de azért küldök neked egy privit, ne legyen az, hogy mivel ide már nem olvasol vissza, ezt a hátad mögött írom. (vagy legyen úgy, posolom ide és inkább az egész postot küldöm priviben)
16.
16.
tjames
dareal :) Kurva vicces vagy ne is haragudj. Egy beképzelt önimádó fennhéjázós dareal. :) Lehet hogy jó fej vagy amúgy, de K nehéz elviselni a stílusod....gondolom mások is mondták már :)

Veled vitatkozni tök felesleges, úgyis igazad van...

Ágyesz Bogyesz...

No majd másik hírnél visszatérhetünk, ide már nem olvasok vissza
15.
15.
KD
automatice vétel megjelenéskor!!! kirrrrrrrrcsi
14.
14.
dareal
figy, én sem azt írtam, hogy ez az átlag. csak írtam, hogy itthon is kezd kialakulni. mivel hazudozni nem szokásom, így csak saját példáimból tudtam kiindulni (előző munkahely, haverom munkahelye (ez a 2 multi), ill a jelenlegi melóhelyem).

szerinted, ha nem szeretném a munkámat, akkor itt lennék még (függetlenűl a körülményektől)? nem.

sőt, van egy igen jó munkám, amit szeretek (nem csak a munkát, hanem a közösséget is), ráadásul annyira, hogy hiába kapok jobb fizus felajánlást, gondolkozás nélkül elutasítom (az utolsó ami volt az ms mérnök, nettó 440e fizetés+kocsi+egyéb).

egyébként az elfelejtettem írni, hogy természetesen, ha sokáig melózok, akkor biza másnap be sem jövök (nem kérdezi senki, hogy miért), vagy már eleve a nyaralóba megyek ki, hogy másnap a lehető legnagyobb nyugiban ébredjek, a házból kilépve a tavat nézve :)

egyébként írtad, hogy egy melóhely nem rehab. így van, de a lehető legjobb körülmények megteremtésével sokkal jobban lehet ösztökölni a melóst, mint mondjuk anyagiakkal.

egy kérdés, ha a mostani melóhelyed mellett (fizikálisan az épület mellet) lenne egy munkalehetőség, ahol mondjuk a pénz ugyanannyi lenne (csak hogy ez most ne legyen mérvadó), tudnád, hogy a társaság jó, de ez az új munkahely eléggé felszerelt (nem feltétlen csak munkavégzés, hanem kikapcsolódás céljából is), nem csak azt nézik, hogy a napi robotodat lenyomd, esetleg egyéb extrákat kapnál, akkor maradnál a mostani melóhelyeden? tudom a válaszod, illetve nem a te konkrét válaszodat, de megkockáztatom, hogy az emberek 90%-nak tudom a válaszát ;)



szerintem az első postomat értetted félre (de nagyon!), lévén tényleg csak példákat hoztam fel, hogy biza' ezen a területen felzárkózottabbak vagyunk, mint más területeken.

no ennyi, egyébként nem kaptam fel a vizet (bááááár átolvasva úgy tűnik, tényleg ;)), csak említettem, hogy ettől ne essen le az állad, ez kint relatíve megszokott (bár azt is írtam, hogy ez azért jobb mint az átlag, de a google mögött pl (vagy pl ms, apple, stb) elbújhatnak.

szal peace és további minden jót!
13.
13.
tjames
Kicsit vicces vagy dareal :) Különbség kettőnk közt hogy ha akarnám a maszek melóimból is vígan megélnék, nem vagyok rászorulva se az énféle munkahelyre, se a teféle plazmásra. Tudod én szeretm amit csinálok, jól keresek vele, sőt még csak hajnalig sem kell bent görcsölnöm. Nézhetjük úgy is, hogy mikor te még dolgozol, én már javában az asszonyt töcskölöm itthon, vagy haverokkal LIVE-ozunk. :) Ne aggódj te miattam, bármeddig is "dögölsz" (te írtad így) a munkahelyeden, tőlem aztán napokig teheted, én nem kapok agyérgörcsöt :) És nem is vagyok 113. hangya egy multinál :) Merthogy ez a munkakörülmény inkább a multikra igaz. De ott kemény elvárások is vannak, és bizony bent kell lenni (lenned) hajnalig is, ha úgy kívánja a főnökség. :)



//nem vitázni akarok, úgyhogy ne kapd fel a vizet. csak éreztetem hogy nem az az átlag amit te írsz. még nem....//
12.
12.
dareal
11 nem értem, hogy miért kell ez. én is írtam (asszem), hogy ez persze távol áll az én melóhelyemtől, de külföldön azért ez annyira nem nagy extra. persze kiválló, de közel sem szokatlan, képzeld, a legtöbb irodaházhoz szintén tartozik, szintenként legalább 1-1 konditerem, nyugiszoba (konkrét neve van, de az most passz).

ha igazán über melóhelyet akarsz látni, akkor nézd meg mondjuk a google irodákat. no az az igazán nem mindegy, dice elbújhat mögötte. DE nem ez volt a lényeg, qrvára nem. hanem az, hogy ez már hazánkban is kezd elterjedni. a mi cégünk egy kis cég, közel sem multi (sőt, létszámot tekintve abszolút kis vállalkozás, 10 fővel (alvállalkozókkal dolgoztatunk)), szal ha multi lennénk, szerinted mi lenne? :D

sőt képzeld, a bank ahol itthon dolgoztam, az is rendelkezett saját konditeremmel, teremfoci és kosárpályával, stb stb stb (sőt, a nyugi szoba ott is meg volt, bár azt csak a górék kártyájával lehetett használni)

az efféle munkakörülmények meg igen is kellenek, pl nem 1x volt hogy hajnal 1kor még bent voltam és melóztam ezerrel. nos, ezt egy általad leírt helyen NEM tenném meg, képzeld, van akinek megadatik a lehetőség (persze ahhoz vlmit az asztalra is le kell tenni), hogy válogathat a melóhelyi körülmények között. most lehet nem zavar, de pár év múlva ha megöl a stressz, én meg vígan döglök ráérős perceimben, nos akkor majd gonodlok rád.
11.
11.
tjames
Na most hogy mindent megtudtunk rólad (megint), közbe kell nyögjem, hogy nem ez a magyar átlag. A magyar munkáltató szarik a dolgozóira. Azért mert neked ilyen lehetőséged van, az csak egy kivétel, ami erősíti azt a szabályt, hogy a munkahely munkára van, nem azért hogy hávájozz ott.

Én azt szeretem a munkahelyemben hogy JÓ MUNKAHELY, aza megvannak a munkafeltételek: PC, ablak, 1-2 növény, munkaasztal, telefon, mobil, fax, másoló, tárgyaló. Nincs plazma, nincs masszőz, nincs nyaraló. Ahol én dolgozom nem egy rehab központ, s nem is szanatórium. A munkahely dolgozni van, és ha a munkafeltételeket meg tudják teremteni, szerintem a magyar ember örülhet. Ne érts félre, abszolút nem panaszkodom! Szeretem a munkám. így ahogy van.

De ez a DICE székház a te hyper-munkahelyedet is kenterbe vágja, nem is kicsit. Jóval nagyobb a különbség aközött, meg a te munkahelyed közt, mint a miénk közt. Szerintem a DICE-székház már egy kicsit túlzás. Ha tovább nyitogatta volna az ajtókat még thai kurvák, sőt meztelen kisfiúk is lettek volna, hátha valaki azt igényli. Vicc.....
10.
10.
dareal
ja, egyébként eme hobbi szintű dologról pár hónap múlva elég sokat fogtok hallani szerintem, készüljetek ;)

akkor kell majd pár emberke is a csapatba (irc operator, helpdesk/support, egyéb hasonló területek), de figyelem, elég nagy lesz a rosta. eddig is volt már felvétel, bár sajna a magyar jelentkezők közül nem került be senki (sajna, pedig volt érdeklődő, de nem felelt meg)

bővebb infók miatt (és hogy tudjátok, hogy miről van szó) -> http://www.darjani.org
9.
9.
dareal
ja, hobbi szinten meg egy csapat designere vagyok, illetve ott is adminoskodom, ott van némi programozás is. emiatt lassan be is kell seggelnem a lua nyelv sajátosságait :)
8.
8.
dareal
nem, rendszermérnök vok (leginkább tervezgetek, rendszergazdai feladatok, support csapat támogatása, ill ha vlmivel nem tudnak mit kezdeni akkor én is ránézek, bár igazából mindenes a feladatköröm :)), minőségirányítási vezető (a poszt nem vezetői beosztás, csak a neve az :)), kb ennyi, röviden és tömören (a munkaszerződésemben a feladatok leírása 2 oldal :D)
7.
7.
Aramisz93
#6: Mit dolgozol pontosan? Valami programozás?
6.
6.
dareal
huszti, hr-hez sok közöm nincs, meg itt tényleg kihalásos alapon került be mindenki, meg persze mindenki ismerőse vlkinek (egyébként nem csodálom, amikor először mentem ide melózni, én is lestem hogy wtf, ez a melóhely? :D) persze tudás is kell (papír nem (diploma)), a lényeg, hogy amit csinálnod kell, azt tud. nekem úgy nézett ki a felvételi, hogy behívtak dumcsizni (hiába ismerős ajánlott be), beültettek egy aix-es gép elé, kis meló majd jött az igenlő válasz a felvételemmel kapcsolatban :)
5.
5.
huszti
dareal: megek én is ocsó ér, havi 20 elég nekem csicskázok ha kell..lécléci
4.
4.
dareal
tjames külföldön már eléggé elfogadott, hogy a munkahely ne egy lepattant romhalmaz legyen. sajnos ez hazánkba még nem nagyon érett meg, bár a multik már-már úgy ahogy képesek jó munkahelyek kialakítására (az uccsó multi egész jó volt, haveromékhoz pl masszőr is jár, ő a nike-nál dolgozik ;)).

igaz, én már multihoz soha nem megyek, de jelenleg olyan helyen vagyok, ahol követik a nyugati mentalitást. túlképp az irodánk nem más, mint egy full extrás bérlakás. 2 tv (1 plazma, 1 sima), fullos konyha, állandóan fullra töltött hűtőszekrény, segafredo kávé (nem kávézom, de állítólag ez nem occsó' fajta :)), gépek csak laptopok stb stb stb. mit mondjak, ilyen környezetben tényleg JÓ dolgozni, nem mindegy, hogy egy hízlaldába lépsz be reggel, avagy egy full felszerelt és jó helyre. az iroda mellé tartozik egy nyaraló is, ahova a dolgozók mehetnek bármikor (persze, hogy azért egymást ne fedjük, szólunk előre, hogy most mennék én stb (vagy közös kiruccanás)). iszonyat jó az is egyébként (szintén full extra, plazma tv, x360, stb stb ;)), nagyon nyugis környezet (erdő+tó, mindez az irodától 5 perc kocsival, kb 30-40 perc gyalog ;))

sőt, tavaly meglepett, de nyáron szóvá tettem, hogy a légkondit baxhatom, mert az én irodámba nem érezhető, hogy megy. másnap ott volt a szobámban a felszerelt légkondi. ja és nem vagyok tulaj, vezető vagy bármi, csak egy egyszerű mérnök :)

sőt, igazából az a pár csaj akit felvittem, azok mind azt hitték, hogy az a lakásom :D első blikkre nem jön le, hogy iroda, max az, hogy geek vagyok és minden szobában van egy laptop :))
3.
3.
Kriccs
Mé nem adják ki PC-re??????:(:(:(
2.
2.
tjames
Ez egy munkahely? BESZARÁS
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...