Splinter Cell: Chaos Theory 3DS, DS, PC, PS2, XBOX

A harmadik rész... a rettenthetetlen, a legjobb, a Chaos Theory!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.

Multiplayer nélkül jön a Splinter Cell HD Trilogy

A Ubisoft marketingembere, Alex Monney elárulta, hogy sajnos az első három klasszikus Splinter Cell HD-gyűjteményében semmilyen többjátékos vigasságnak nem örülhetünk, beleértve a lopakodós online csatákat és a Chaos Theory kooperatív módját is. Ez van, a grafika viszont tényleg jó lesz.

Ubisoft: 3DS-en is fut az Unreal Engine

A franciák elérték azt, amiről még a motor fejlesztője, az Epic Games is lemondott: addig-addig turkáltak az Unreal Engine kódjában, míg sikerült véghezvinni azt, hogy támogassa a Nintendo friss handheld gépét. A Splinter Cell 3DS-verziója lesz az első fecske az új konzolon, mely ezt a motort használja.

Késik a Splinter Cell HD Collection

Ugyan a Sam Fisher első három bevetését modern felbontásban és minőségben tálaló gyűjteménynek tegnap kellett volna az amerikai boltokban landolnia, a Ubisoft utóbb megerősítette, hogy a kiadás júniusig csúszni fog. Ha eddig kihagytad volna, és PS3-ad van, ez a legjobb mód a kalandok pótlására.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.

Ilyen lesz a Splinter Cell 3DS-en

A Ubisoft a Chaos Theory 3D-s remake-jét szánja a Nintendo kézikonzoljára, az első videóban azt a klasszikus fejezetet mutatják be a játékból, amikor Sam Fisher gyanútlan őröket intéz el a világítótoronyban az éj leple alatt. Meg kell akadályoznunk, hogy a grúz elnök összehangolt támadást indítson az USA ellen.

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.

Megerősítették a Splinter Cell Trilogy HD érkeztét is

Hasonlóan a nap folyamán leleplezett Tomb Raider Trilogyhoz, a korábban már pletykált Splinter Cell Trilogy is tutira el fog készülni, miután a Ubisoft leleplezte jövő évi terveit. Sajnos ismét csak a PlayStation 3 felhasználók járnak jól, de ők nagyon - makulátlan minőségben, trófeatámogatásnak örülhetnek.

A Splinter Cell első három részét is felújítják

Korábban különféle hirdetésekből derült ki, hogy a Ubisoft a Sony példáját követve leporolná a régebbi címeit, s kicsinosítva, újra kiadná őket az újgenerációs gépekre. Ezek közül eddig a Prince of Persia trilógiát jelentették be, míg a Splinter Cell-sorozat első három részét csak most erősítették meg.