Earth Defense Force 2017 Vita, X360

Izgalmas Third Person Shooter, melyben a Földet megtámadó óriáshangyák ellen kell harcolni. Finomság, hogy van benne onlie co-op mód is!

Íme, a Games with Gold júniusi játékai

Itt a nyár, a június már az ablakban kopogtat, a kissé lagymatag májusi felhozatal után pedig a megérkezett a Games with Gold következő négyesfogata is. Itt már lesz egy-két cím, amire érdemes odafigyelnünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év legelején járunk, így természetesen játékmegjelenésből sem lesz sok (legalább jut még idő pótlásra), de azért mégis akad egy-kettő premier. Hogy milyenek, az már más tészta...

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Earth Defense Force 2017 - hivatalosan bejelentve

A D3 hivatalosan is bejelentette a japán Sandlot által fejlesztett, korábban Earth Defense Force X néven ismert akciójátékot, mely márciusban jelenik majd meg.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

GC 2006: Bemutatkozik az Earth Defense Force X

Külső nézetes, Xbox 360 exkluzív játékon dolgozik a D3, melyben a Földet megtámadó óriás hangyák ellen kell felvennünk a harcot.