Earth Defense Force 2017 - hivatalosan bejelentve

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A D3 hivatalosan is bejelentette a japán Sandlot által fejlesztett, korábban Earth Defense Force X néven ismert akciójátékot, mely márciusban jelenik majd meg.
A D3 hivatalosan is bejelentette a japán Sandlot által fejlesztett, korábban Earth Defense Force X néven ismert akciójátékot, mely márciusban jelenik majd meg.

Ugrás a galériához

Az EDF 2017 egy földönkívüli invázió idején játszódik, ahol is a játékosnak a célja az, hogy megvédje szülőbolygóját a kis, nagyfejű szürkéktől (na jó, ennél azért egyedibbek lesznek) - ebben támogatója lesz sok-sok másik katona, akiket vagy a mesterséges intelligencia vagy a barátaink irányíthatnak majd. Több, mint százötven különböző fegyver fog állni a rendelkezésünkre, melyekkel minden tereptárgyat szanaszíjjelpusztíthatunk majd. Az X360-exkluzív akciójátékban ötven küldetés vár abszolválásra.
8.
8.
ballcsy2
kinek van meg superman returns the videogame xbox-on , ugy hogy van a városban magas vasút meg lánchíd féle híd??

az hol vette meg??

előre is kössz!!
7.
7.
ballcsy2
Sziasztok!!!



Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lennétek e benne egy Pókember 3 blogban?



Azért gondoltam rá, hogy érdemes lenne egy ilyet csinálni, mert úgy vettem észre nem egészen tiszta mindenkinek a sztori. A blog lényege igazából az lenne, hogy információkat közöljünk másokkal és a legfontosabb újdonságokat is megosszuk egymással.



Szóval olyan emberek jelentkezését várnám, akik elvakult Spider-man rajongók és kellő angol tudással rendelkeznek, bár nem ez a fő része a dolognak.



A többit majd, személyesen .

4.
4.
Daveout
Namost volt szerencsém mozgóképeket látni a gameről...Rendkívűl rossz! a megjelenés a történet a kivitelezés...minden hiányos! 1 értelmetlen "akció" játék...de találta hasonlóakat a startlapon az online játékok között!!!:D
2.
2.
szpiiit
a hülyeség tetje... 100méteres robotokat géppuskával lövöldözni..... amúgyis kínai:D:D:D Sajna ilyan világban élünk hogy még a játékok is keletről érkeznek
1.
1.
Domasi
érdekes a game, bár eddig nem mutatott újat......:-]
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...