Heroes of Might & Magic V: Hammers of Fate

Sajnos, a Végzet Pörölyének hadjárata kicsit béna lett. A kampány három fejezetre van felosztva, amelyek mindegyike öt-öt küldetést tartalmaz. Az első fejezetben igazán nem is próbálhatod ki az új népet.
1650978300

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.
1644867004

Új Might & Magic-játékon dolgozik a Ubisoft

A Ubisoft Shanghai álláshirdetései szerint a stúdió olyan szakembereket keres, akik egy vadonatúj Might & Magic-játék fejlesztésén dolgoznának. A feladat a marketing és a termék piacképességének biztosítása lenne.
1440180000

Humble Bundle - újra főszerepben a Might & Magic

Jól emlékeztek, idén már volt egyszer Might & Magic-féle Humble Bundle, most azonban pótolhatnak azok, akik lemaradtak: a legfrissebb Humble Weekly Bundle főszereplője ismét ez a sorozat.
1430564400

Might & Magic-mánia az új Humble Bundle-ben

Jobb későn, mint soha, pótolunk még egy elmaradást: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a főszerepet a Might & Magic-sorozat és annak számtalan felvonása kapta.
1238285760

Lezárult a Heroes V Gold Edition nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot sorsoltunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!
1237478220

Nyerj eredeti Heroes V Gold Edition játékot!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három darab eredeti, magyar nyelvű Heroes V Gold Edition játékot nyerhetsz. Tippelj és zsebelj be mindent!
1175856240

Készül a Heroes V második kiegészítője

A Hammers of Fate harmatos teljesítménye után, a Ubisoft most újabb Heroes V-kiegészítővel próbálja meg kárpótolni a kissé csalódott rajongókat.
1170198000

Heroes of Might & Magic V: Hammers of Fate

Néhány évvel ezelőtt, a fanatikus körökre osztott stratégia rajongók azon aggódtak, hogy a Heroes of Might & Magic sorozat teljesen meghalt a 3DO. Ez az előtt volt, hogy a Nival és az Ubisoft felélesztette a játék sorozatot a Heroes of Might & Magic V-tel. Most, hogy bebizonyítsák a játék folyamatos sikerét, egy új kiegészítővel leptek meg minket, amiben egy vadonat új játszható oldalt kapunk, egy új kampánnyal és sok extra kis dolgokkal, amik az eredi játékból kimaradtak hely- és időhiány miatt.
1163607420

A héten megjelenő játékok

A mai naptól fogva új szereplőt köszönhetünk rovatunkban: hamarosan érkezik a Nintendo Wii! A rajta futtatható játékok is szép számmal kerülnek a boltokba, mint láthatjátok...
1163363220

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...