Xbox Live Arcade Sorozat

Az Xbox Live! Arcade-on keresztül elérhető játékok boltban megvásárolható, dobozos gyűjteménye. Cikksorozatunkban megismerkedhettek a legjobb Live játékokkal is!
1316343600

Ilyen lesz a windowsos Xbox Live

Az anaheimi BUILD konferencia a Windows 8-ról szólt, és az új operációs rendszer kapcsán a gamer újdonságokról sem kellett lemondanunk. Arról már beszámoltunk, hogy az új Windows Xbox Live-val érkezik majd, most végre tízperces bemutatónk is van már az ökoszisztéma PC-s kivetüléséről.
1315558841

Banhullám vár Xbox Live-on a DLC-tolvajokra

A Microsoft nem kertel, megkezdte nagyívű banhadjáratát mindazon felhasználókra mérve, akik valamilyen illegális módon jutottak a kizárólag online elérhető letölthető tartalmakhoz. Ide tartoznak a JTAG-os konzolok használói, illetve a hackelt profilokkal, pendrive-ról játszó lator userek.
1312181086

Free-to-play játékok jöhetnek az Xbox Live-ra

A Hi-Rez Studios elnöke, Todd Harris meg van győződve arról, hogy a közeljövőben elkerülhetetlen lesz az a tendencia, hogy ingyenesen játszható online játékok jelenjenek meg Xbox Live-ra. A redmondiak állítólag már azon szorgoskodnak, hogy lazítsanak a rendszer szigorú szabályain.
1311919200

Hatalmasat nőtt az utóbbi egy évben az Xbox Live

Az Xbox Live így is a világ egyik legnagyobb online közösségének számít, a Microsoft azonban büszkén jelenti, hogy az utóbbi 12 hónapban rekordmértékben nőtt a tagok a száma. Ez főként az új szolgáltatásoknak, a több eladott konzolnak és a Kinect megjelenésének köszönhető.
1311520674

Emelkedett a XBLA-játékok átlagára

Az elmúlt évekhez képest emelkedett az Xbox Live Arcade-re megjelent játékok átlagára, ezt a Microsoft is elismeri, ugyanakkor tény, hogy a korábbiakkal ellentétben a mostanában bemutatkozó címek minősége és tartalma is sokkal kielégítőbb. Elég csak a Limbóra vagy a Castle Crashersre gondolni.
1311418800

HWSW: Rekordnegyedéven van túl Redmond

Rekordnegyedéven van túl a Microsoft is. Bár a PC-piac gyengélkedése miatt a Windows-részleg bevétele némileg csökkent tavalyhoz képest, ezt bőven ellensúlyozta a többi üzletág egészséges növekedése, írja a HWSW. Az Xbox 360 eladásai továbbnőttek, és duzzadt a Live-felhasználók száma is.
1310458760

Megerősítve: az Xbox Live beépül a PC-kbe

A múlt héten egy elég meredek pletyka borzolta a játékosok idegeit, mely szerint a Windows 8 lehetővé teszi majd, hogy Xbox 360 játékokat futtassunk rajta. Bár ez nem konkrét tény még, de friss hír, hogy a Microsoft megerősítette, hogy az Xbox Live beépül a jövő PC-ibe. Ez már tuti.
1308988800

Jöhetnek az ingyenes játékok az Xbox Live-ra

A korábbi pletykáknak megfelelően újra szóbeszéd tárgyát képezi az a lehetőség, hogy a Microsoft free-to-play játékokkal töltené fel az Xbox Live-ot. Hogy milyen címek tehetik így tiszteletüket az Xbox 360-on, arról csak találgatni lehet, de az biztos, hogy ütőképes lehetőség ez a felhasználók toborzásához.
1307871780

Microsoft: nagy tervek az Xbox Live-val

A Microsoft átfogó ökoszisztémát építene ki, melyben az Xbox Live is alaposan közrejátszik majd, a tervek szerint az okostelefonok, a PC és az Xbox 360 még szorosabban kötődnének egymáshoz. A Seattle Times villáminterjút készített a cég marketinges alelnökével, Mike Delmannel.
1307802903

E3 2011: Kié volt a legjobb konferencia?

Kié volt a legjobb konferencia? A Microsoft slágercímeket mutatott, szinte mindegyik játékához bejelentette a Kinect-támogatást. A Sony nem tud elszakadni a Move-tól és a 3D-től, de mindent elárult a PlayStation Vitáról. A Nintendo új konzolt leplezett le, és hozott új 3DS-címeket is. Nos?