Project Gotham Racing 4

A PGR sorozat legújabb, immáron negyedik része, mely mint ahogy már megszoktuk, exkluzívan Xbox 360-ra készül(t). Vad sportkocsik és őrült futamok, ez az, amiért szeretjük.

Visszatér a Project Gotham Racing sorozat?

A játékipari történésekkel foglalkozó Develop magazin értesülései szerint a Project Gotham Racing sorozat feltámasztásán szorgoskodik a Microsoft. Konkrétumok még nincsenek, állítólag a redmondi óriás egyelőre azon fáradozik, hogy megtalálják az ideális fejlesztő csapatot a folytatáshoz.

Hazai eladási toplista - negyedik az új Army of Two

Negyedik helyen nyitott a legújabb eladási toplistán a két hete boltokba került Army of Two: The 40th Day. Három ok miatt csúszott le a dobogóról.

Hazai eladási toplista - a tavalyi összesítés

Megérkezett a legfrissebb a hazai játékeladási toplista, ám a mostani rendhagyó módon a tavalyi vásárlásokat összegzi - a győztes a World of Warcraft lett.

Hazai eladási toplista - újra dobogón a WoW

Hosszú idő után újra dobogón végzett a World of Warcraft: persze a FIFA 10 és a Modern Warfare 2 elől nem tudta elhappolni az első két helyet, azért a bronzérem se rossz!

Hazai eladási toplista - feltörekvőben a Clone Wars

Komolyabb változások nem történtek a hazai játékeladási toplistán, azonban érdemes megfigyelni, hogy az új Clone Wars-játék egyre közelebb kerül a dobogóhoz.

Második helyen nyitott hazánkban az Uncharted 2

Úgy tűnik, lassan itthon is rájövünk, hogy mi a jó, a PlayStation 3-exkluzív Uncharted 2: Among Thieves már az első héten a toplista második helyén nyitott.

Hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb, hazai játékeladásokat összegző toplista, melyből kiderül, hogy a G-Force című animációs film alapján készült játék meglepően jól szerepelt.

Hazai játékeladási toplista

Sokak kérésére ezúttal már bontott formában is közöljük a heti toplistákat, hogy átfogóbb képet kaphassatok hazánkban történt játékeladásokról.

Project Gotham Racing 4

A Project Gotham Racing második része 9.4 pontot kapott itt, a Gamekapcson, a folyatása pedig 9.8-at. Ha tartanánk a trendet, akkor a negyedik rész 10 pontot érdemelne, az ötödik miatt pedig át kéne alakítani a teljes értékelési rendszerünket. Ennek ugye csak az lenne a feltétele, hogy tényleg egyre jobb és jobb PGR epizódokat kapjunk...

FEAR Files: Extraction Point és PGR4 demók

Az Xbox 360 konzolok tulajdonosai ma a F.E.A.R. Files: Extraction Point, és a Project Gotham Racing 4 demójával gazdagodhatnak, amennyiben ellátogatnak a LIVE-ra.