Project Gotham Racing 4

A PGR sorozat legújabb, immáron negyedik része, mely mint ahogy már megszoktuk, exkluzívan Xbox 360-ra készül(t). Vad sportkocsik és őrült futamok, ez az, amiért szeretjük.

Project Gotham Racing 4 részletek

Ígéretünkhöz híven új információkkal szolgálunk az idén ősszel megjelenő Project Gotham Racing 4 című autós játékkal kapcsolatban.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Friss részletek a Project Gotham Racing 4-ről

A Bizarre és a Microsoft páros Project Gotham Racing sorozatának negyedik része idén ősszel kerül a boltok polcaira. A játékról ma rengeteg új infó érkezett!

Újabb Project Gotham Racing 4 videó érkezett

Új videó bukkant fel a neten a Project Gotham Racing 4-ről, melynek központjában az új játékelemként megjelenő időjárás,azon belül is az esős idő áll.

Új Project Gotham Racing 4 látnivalók érkeztek

A mai napon több új - végre jó minőségű - kép is megjelent az Xbox-exklúzív Project Gotham Racing-sorozat negyedik részéről.

Project Gotham Racing 4 - Itt vannak az első infók

Exkluzív információkat árultak el a Bizarre Creations munkatársai egy lengyel nyomtatott lapnak a készülőfélben lévő Project Gotham Racing 4-ről.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!

X06: Project Gotham Racing 4 - Bejelentés

Bár már hallottunk a Project Gotham Racing 4 készültéről, azonban a hivatalos premier még váratott magára. Az X06 jeles alkalomnak bizonyult a bejelentés megejtésére.

Project Gotham Racing 4 készülőben

A Peugeot felelőtlen munkatársainak köszönhetően kiderült, hogy folytatódik az Xbox 360 exkluzív Project Gotham Racing!