Juiced 2: Hot Import Nights

Folytatódik a Juiced! A THQ játéka a Halálos Iramban és a Need for Speed: Underground páros által elindított utcai illegális versenyek divatját követi - sok társával egyetemben.
Típus: Autóverseny

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!

Tölthető a Juiced 2 többjátékos demója

A mai nap folyamán elérhetővé vált a langyos fogadtatást kapott Juiced második részének többjátékos kipróbálható verziója kizárólag Xbox 360 konzolra.

TGS 2007: DiRT, Juiced 2, és Lost Odyssey videók

Újabb TGS-ről érkezett anyag, ezúttal mozgókép formájában. Betekintést kapunk a PS3-as DiRT-be, a Juiced 2-be, sőt van egy szép hosszú Lost Odyssey gameplay is!

Project Gotham Racing 4, Juiced 2 és UT3 képek

Két autóversenyes, és egy FPS játékból érkeztek ma friss képek. A kínálat: Project Gotham Racing 4, Juiced 2, és a nagy csillag, Unreal Tournament 3.

Drifteljünk a Juiced 2-ben!

Újabb videó érkezett a Need for Speed klónnak nevezhető Juiced folytatásáról, mely a Hot Import Nights alnevet viseli. Drifterek készüljetek, indul a menet!

Friss muvik a Juiced 2-ről

Friss videók érkeztek a Juice Game fejlesztésében lévő, Juiced 2: Hot Import Nights című autóverseny-szimulátor játékról.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.