Juiced 2: Hot Import Nights

Folytatódik a Juiced! A THQ játéka a Halálos Iramban és a Need for Speed: Underground páros által elindított utcai illegális versenyek divatját követi - sok társával egyetemben.
Típus: Autóverseny

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Megbukott játékai miatt magyarázkodik a THQ

Bár a Stuntman: Ignition és a Juiced 2: Hot Import Nights elismert címekké váltak az újságírók körében, anyagilag mindkettő játék totális bukás volt a kiadó számára.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Juiced 2: Hot Import Nights PC demó

Ma megjelent a Juiced 2: Hot Import Nights demó változata PC-re. A grafika gyönyörű, az irányítás pedig jobb lett, mint az előző részben!

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Juiced 2: Hot Import Nights

A tavalyelőtt megjelent Juiced nagyot bukott. A két Need for Speed: Underground után hatalmasat csalódtunk benne, és nem csak a gamer sajtó, de a játékosok is mind úgy könyvelték el, mint egy erőtlen, csúnya és nulla hangulatú NFS klónt. A Pro Street idén ismét magasra fogja tenni a mércét, azonban itt az új Juiced is, mely megelőzve a konkurenciát, több mint egy hónappal korábban debütált, száguldozni invitálva a tuningautók szerelmeseit.