Drifteljünk a Juiced 2-ben!

  • Írta: rility
  • 2007. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Újabb videó érkezett a Need for Speed klónnak nevezhető Juiced folytatásáról, mely a Hot Import Nights alnevet viseli. Drifterek készüljetek, indul a menet!
Újabb videó érkezett a Need for Speed klónnak nevezhető Juiced folytatásáról, mely a Hot Import Nights alnevet viseli. Drifterek készüljetek, indul a menet!


A fejlesztők elmondása szerint a második darab, mely várhatóan idén szeptemberben landol a boltok polcain, jóval többet tartogat számunkra, mint az első rész. Több versenymóddal, több járművel, európai versenypályákkal is találkozhatunk majd a várományos játékban, melyről ezúttal egy a Drift versenytípust bemutató videó érkezett!
6.
6.
kisbálna
valaki megtudja nekem mondani hogy mikor adják ki a Juiced 2-t PC-re?mert azt irták hogy Október 26 de még nincs kint.
5.
5.
Dari
ezekkel csak annyi a baj hogy mást nem tudnk mivel most uj verseny tipust nem talalhatnak ki, ha az irreális... ez pl mint a diablo volt az első (nagy) akcio rpg, nah azota minden diablo koppintas, ami igaz... de mi mást lehet csinálni ha ugy a jo ahogy ők csinálták? ez a szitu az NFSnél is...
4.
4.
DerMedve
Utánzat. Valami valakinek bejött, akkor hátha bejön nekünk is címmel.
3.
3.
phenomiq
sokkal többet vártam a drift versenytől ... a NFS szériát kimondottan nem kedvelem, igyhát ennek sem lessz sikere nállam, pedig az első része a játéknak a nagy kedvencem ... totális csalódás ... a videó alapján! és ez a DNS akármicsoda ... hmmm
2.
2.
-Gabex-
Hát erről a videóról a Need For speed: Underground 2 jutott az eszembe...
1.
1.
tombar
nekem akkor is csak utánzat marad
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...