Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Tavaly az év játéka lett a KOTOR és ezen siker után szinte egyértelmű volt, hogy elkészítik a folytatást, ami a The Sith Lord címet viseli.

Obsidian hírek

Érdekes hír, miszerint a KotOR 2 fejlesztője, az Obsidian Entertrainment új játékának készítéséhez már az Unreal 3 motorját fogja használni!

Új KotOR 2 patch készülőben

Hamarosan megérkezik a legújabb Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords javítócsomag!

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

„May the Force be with you!” (Az Erő legyen veled!). Ezt a mottót ezrek… miről is beszélek! Milliók skandálták és skandálják a mai napig, ha a Star Wars név csak szóba kerül. Tagadhatatlan, hogy a Star Wars mára már fogalommá vált. Mikor bemutatták az első részt (majd a soron következő még kettőt) a nézők szinte őrjöngtek mikor kijöttek a mozikból. Természetesen jó értelemben véve.

KOTOR:Sith Lords 2 nap múlva

LucasArts feltámadva hamvaiból csak úgy ontja magából a jobbnál jobb alkotásokat és a KotOR első részét követően csütörtökön újra részesei lehetünk...

Jedik akcióban

KotOR 2 Xbox

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Ugyan volt már egy kisebb előzetes a KotOR2: The Sith Lords-ról, de úgy döntöttünk ebből a játékból sosem elég, így most egy kisebb szösszenetet illetve összefoglalót tartanék a történetről röviden és a majdan fellelhető Force Power-ekről (Erő Erők :), karakterekről és az egzotikusabb fegyverekről is.