Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Tavaly az év játéka lett a KOTOR és ezen siker után szinte egyértelmű volt, hogy elkészítik a folytatást, ami a The Sith Lord címet viseli.

Sosem lesz teljes Switchen a Star Wars: Knights of the Old Republic II

Már egy teljes éve várhattuk, az Aspyr Media azonban most bejelentette: mégsem készül el Nintendo Switchre a Star Wars: KotOR II kivágott tartalmait újjáélesztő Restored Content DLC-je

Frissítve: Egy bug miatt nem lehet végigjátszani a KotOR II switches változatát

Egy kitartó játékos unszolására a portolást végző Aspyr is elismerte, hogy egy bug miatt nem lehet végigjátszani a Knights of the Old Republic II switches kiadását.

Kivágott tartalmak is kerülnek a switches Star Wars: Knights of the Old Republic II-be

A Nintendo Switch-játékosok nemcsak a Star Wars: Knights of the Old Republic II-t kapták meg a napokban, hanem egy ígéretet is mellé, hogy az eredetiből kimaradt tartalmakat is hozzáhegeszti az Asypr.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Nintendo Switchre érkezik a Star Wars: Knights of the Old Republic II

Hamarosan a Switch-tulajok kezébe is eljut a Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords. A fantasztikus szerepjáték hasonlóan kiváló folytatására ráadásul nem is kell sokat várnunk.

Mobilra tart a Knights of the Old Republic II

A Star Wars: Knights of the Old Republic már jó ideje meghódította a mobilkészülékeket is, most pedig itt az alkalom, hogy a folytatást is a zsebünkben hordozhassuk.

Újabb KotOR-pletykák az éterben

A Knights of the Old Republic harmadik felvonását rebesgető vagy cáfoló pletykák mostanában szinte hetente váltják egymást, így érdemes fenntartással kezelni őket. A legfrissebb szóbeszéd szerint egy remake készülhet az EA szárnyai alatt.

Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.

Készül a Star Wars: Knights of the Old Republic-film

Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, de a Buzzfeed jól értesült informátorokra hivatkozva állítja, a Rian Johnson-, valamint a David Benioff- és D.B. Weiss-féle trilógiák mellett egy harmadik Star Wars-trilógia is készül.

LucasArts-játékok a Discord Nitro tárházában

Hat nagyszerű klasszikus játékkal bővült a Discord havidíjas szolgáltatása. A havi 10 dolláros csomaggal így ismét végigvihetünk néhány klasszikus Star Wars-címet, de vár minket Indiana Jones és a Monkey Island is.