Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Tavaly az év játéka lett a KOTOR és ezen siker után szinte egyértelmű volt, hogy elkészítik a folytatást, ami a The Sith Lord címet viseli.
Típus: Akció, RPG, Star Wars

Harminc éves a Csillagok Háborúja

A Star Wars rajongói számára különleges jelentőséggel bír az előttünk álló év, hiszen idén ünnepelhetjük kedvenc űreposzunk születésének harmincadik évfordulóját.

GC 2006: A Star Wars jövője

A Wall Street Journal jólértesült munkatársa a Star Wars-ról folytatott beszélgetésünk közben figyelmetlenségében jól elszólta magát.

Egy ideig nem lesz KotOR 3

Bár az első két Star Wars: Knights of the Old Republic remekül szerepelt mind PC-n, mind Xbox-on; a várva-várt folytatásnak még neki sem kezdtek a fejlesztők.

Chewbacca bloggol!

Ebben a rohamosan fejlődő világban már a filmsztárok is bloggolnak! Vessünk egy pillantást mindenki kedvenc vukijának, Csubinak a blogjára!

Obsidian hírek

Érdekes hír, miszerint a KotOR 2 fejlesztője, az Obsidian Entertrainment új játékának készítéséhez már az Unreal 3 motorját fogja használni!

Új KotOR 2 patch készülőben

Hamarosan megérkezik a legújabb Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords javítócsomag!

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

„May the Force be with you!” (Az Erő legyen veled!). Ezt a mottót ezrek… miről is beszélek! Milliók skandálták és skandálják a mai napig, ha a Star Wars név csak szóba kerül. Tagadhatatlan, hogy a Star Wars mára már fogalommá vált. Mikor bemutatták az első részt (majd a soron következő még kettőt) a nézők szinte őrjöngtek mikor kijöttek a mozikból. Természetesen jó értelemben véve.

KOTOR:Sith Lords 2 nap múlva

LucasArts feltámadva hamvaiból csak úgy ontja magából a jobbnál jobb alkotásokat és a KotOR első részét követően csütörtökön újra részesei lehetünk...

Jedik akcióban