Tomb Raider: Underworld

Lara Croft immáron több, mint 10 éve jelen van a játékiparban. James Bond-hoz hasonlóan ő sem megy nyugdíjba egy hamar, amit remekül bizonyít, hogy már a nyolcadik részénél tart a Tomb Raider sorozat.
1300982404

Square Enix: nagyobb prioritásban a mobiljátékok

A japán kiadó tegnap bejelentette, hogy egy új stúdiót hozott létre Hippos Lab néven, amely a jövőben kizárólag a mobiltelefonos játékok fejlesztésére koncentrál majd. A Square Enix sem várt sokáig arra, hogy beszálljon az iparág egyik legjövedelmezőbb ágába, állítólag a munkálatok már gőzerővel zajlanak.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1299589200

Új(abb) Tomb Raider-film készül

De amikor azt mondom, hogy újabb, ne arra tessék gondolni, hogy Angelina Jolie visszatér bohóckodni még egy kört. A megújuló, megkomolyodó Tomb Raider egy teljesen új filmes adaptációt kíván, és úgy látszik, hogy erre nem csak a játékot készítő Crystal Dynamics jött rá, hanem Hollywood is.
1299509904

Összehasonlító képeken a Tomb Raider Trilogy

Mint arról korábban beszámoltunk, márciusban jön a Tomb Raider Trilogy nevű PS3-as gyűjtemény, amely Lara Croft utolsó három kalandját tartalmazza majd egyetlen Blu-Ray lemezen. A Crystal Dinamics a minap kiadott hat darab képet, melyeken a PS2-es verzióhoz hasonlítják a felújított játékokat.
1292850000

Tomb Raider Trilogy - megerősítve PS3-ra

Teljes sokkban vannak a Tomb Raider rajongók: nem elég, hogy a sorozatot rebootolják, és mindenki kedvenc Larája örökre megváltozik, de ezzel párhuzamosan készül egy magasfelbontásra húzott verzió három korábbi Tomb Raider játékból, kizárólag PS3-ra.
1280400600

Hivatalosan is átadták a Lara Croft utat

Hivatalosan is átadták a Lara Croft Way-t Derby városában. A Tomb Raider-sorozat hősnőjéről elnevezett útra nemes feladat vár a jövőben.
1267384920

Utcatáblára kerül Lara Croft neve

Derby városának lakói közel 90 százalékos többséggel szavazták meg, hogy utat nevezzenek el a helyi fejlesztésű Tomb Raider főhősnőjéről, Lara Croftról.
1258388040

Hazai eladási toplista - élen nyitott a Dragon Age

Már a csapból is a Dragon Age folyik, s nem csak a sajtó jóvoltából, hanem a játékosok is tettek róla, hogy halljunk még a BioWare új szerepjátékáról.
1255983360

Hazai eladási toplista - az élboly változatlan

Ahogy az várható volt, az összesített toplista dobogóján ismét a FIFA 10, a World of Warcraft és a Need for Speed: Shift állnak, s lejjebb sem történtek változások.
1255290540

Hazai eladási toplista - az élen nyitott a FIFA 10

A Nintendo-konzolok kivételével minden platformon, s így összesítve is tarolt a FIFA 10. Nem nagy meglepetés, tavaly pontosan ugyanez történt.