Új(abb) Tomb Raider-film készül

  • Írta: InGen
  • 2011. március 8.
  • Cooltúra
Link másolása
De amikor azt mondom, hogy újabb, ne arra tessék gondolni, hogy Angelina Jolie visszatér bohóckodni még egy kört. A megújuló, megkomolyodó Tomb Raider egy teljesen új filmes adaptációt kíván, és úgy látszik, hogy erre nem csak a játékot készítő Crystal Dynamics jött rá, hanem Hollywood is.

Örömteli hír, hogy a Tomb Raider filmes jogait bezsebelte a GK Films. Még nagyobb örömhír lenne, ha ez a rövidítés a Gamekapocs filmes stúdióját takarná, de sajnos nem arról van szó, hogy film végén az Executive Producer felirat alatt Bőle Gyuri nevét, a főszereplők listájában pedig Kováts "Ca$h" Pétert találjátok majd, s a rendező sem mindenki kedvenc Balsai "Daks" Balázsa lesz.
 
A GK Films ugyanis egy brit cég, ahol Graham King a nagyfőnök, és többet között ők felelősek a mostanában mozikba kerülő Rango című animációs filmért, meg a The Touristért is, amiben egyébként a korábban Lara Croftot alakító Angelina Jolie játszik.

De ennek úgy néz ki vége. Mármint Angelina és Lara kapcsolatának, mert a hírek szerint a játékkal párhuzamosan a filmes vonalat is rebootolni szeretnék, így a mozis verzió is megfelelhet a Crystal Dynamics által megálmodott sötétebb, keményebb, emberközelibb víziónak. Rendezőről, íróról vagy főszereplőről egyelőre nincs hír, de 2013-ra tervezik a megjelenést.

38.
38.
Irasalgor
36.
36.
rossitibi
#35: Újraindítják a sorozatot. Nézd meg szegény Devil May Cry-t mi lett belőle. Szerintem utána megérted mi az! :(
35.
35.
pontaz44
Mert am Tr fan vagyok,csak nem tom mit is jelent pontosan az hogy Reboot?
ha valaki tudja akkor írja le:D thx
34.
34.
Berencsit
33.
33.
pontaz44
32.
32.
YTy
Legyen a főszereplő a képről a csaj, annyit reklámozzák vele az új TR-t, hogy a filmben még fura lenne ha nem is hasonlítana rá :)

#31 Ki mondta, hogy Lara nem lehet szőke? :P
31.
31.
Jinbobo
Lara szerepére tökéletes lenne Szandika is a Való Világból. Be kell festeni feketére a haját oszt kész! XD
30.
30.
Folti90
Sztem Jolie nem rossz, mint színész, és Larát és jól hozhatná! De egyet ne felejtsünk el a rendező mondja a színésznek, hogy milyen karaktert akar, és azt a színész hogyan valósítsa meg, tényleg a rendezőn és az írón múlik! Tény nem a legjobb színész, inkább mennyen valamiféle jószolgálati nagykövetnek!
29.
29.
Giggsy
Lehet engem megkövezni, de nekem bejöttek a TR filmek. Szerintem Angelina Jolie olyan Lara Croft volt, amilyet a játékok alapján el lehetett képzelni. Ami más pontjait illeti az első két résznek... az első sokkal inkább volt igazi Tomb Raider, mind a helyszíneket, mind a történetet tekintve, de valami mégis hiányzott belőle, hogy igazán nagyot üssön. Kicsit talán rövidre sikeredett (akció-kaland kategóriában azért 100 perc feletti filmeket szoktak gyártani, a TR talán 90 sem volt...) A második rész sokkal inkább hasonlított egy női James Bond filmre, mint vérbeli Tomb Raider-re. Ezzel együtt sem volt rossz, de azért messze volt a telitalálattól.
Az meg, hogy nem Jolie lesz az új részben Lara engem hidegen hagy. Felreppent Megan Fox neve, hálistennek nem ő azóta lekerült a jelöltek listájáról (rettenetes lett volna a szerepre) de hallottam Olivia Wilde-ot is, aki szerintem jó választás lenne (én már azelőtt is gondoltam arra, hogy jó lenne Lara-nak mielőtt ez a hír megjelent volna) de azóta azt is cáfolták. Szerintem aki még jó lenne a szerepre alkatilag az Daniela Ruah (NCIS: LA) Az arcfelépítése hasonló mint Lara-é, a magassága is meg van hozzá, ráadásul az NCIS-ben elég jól adja a kemény csaj karakterét. Utolsó tippnek eszembe jutott még Michelle Ryan, aki szintén volt már kemény csaj, fiatal is, angol is, és rendelkezik néhány... ehem... Lara-ra jellemző adottsággal :D
28.
28.
Optimus Prime
Jolie majdnem borzalmas volt a szerepre. Bár nem ismerem, hogy átlag milyen, de Lara karakterét elég ...idegesítően hozta. Nem mondom, hogy rossz film. Csak Lara olyan sznobnak hat. De ami jobban zavart a filmekben az a sovány és gyenge helyszínek, lények és egyebek. Messze nem hozzák a játékok szintjét, bár én csak a Legend-Anniversary játékokat ismerem. Egyedül pár jó ötlet és helyszín volt, mit a Legend-ban nagyon jól felturbóztak és felhasználtak.
26.
26.
Fritz
Ez a pixel Lara körökkel szebb, mint a hús-vér Jolie...
23.
23.
Gorre
Remélem ebben nem lesz cápaorrbabaxás, meg hasonlók
22.
22.
dante92
Valami olyasmi hírt olvastam régebben, hogy 3 csajszi "küzd" a Lara szerepére. Ebből a háromból az egyik Megan Fox- a másik két csaj nevét elfelejtettem :).
21.
21.
ism7id
nekem jobban tetszik ez az új vonal, végre valami életközeli
20.
20.
Mortis
Na, már megint megy a flame war, teljesen feleslegesen. Oké, neked ez jobban bejön. Oké, neked az előző jobban tetszett, de akkor mi van? Nem kell leszólni rögtön a másik embert, mert más az ízlése. Ez az egyik legnagyobb a butaság a világon.

Egyébként jó ötletnek tartom. Számomra mindkét film csalódás volt valamilyen szinten(talán azért, mert sosem bírtam igazán Jolie-t). Mondjuk Az utazó egy borzasztó unalmas és feszültségtelen film, de azért nem ér temetni már ezt is.
19.
19.
bsg09
#18: Én meg nem szeretem az RTS-eket, de egy olyan játékról szóló cikkben/topikban sem fogom szarozni a játékot, mert közöm nincs hozzá.
17.
17.
Robbie17
#16: Akkor te még nem láttad a Rambo-t vagy a TR screenshotokat.
15.
15.
berály
remélem jó lesz mind a két project már nagyon várom :P:P
13.
13.
Robbie17
#11: Rambora hasonlít? na ez már nekem fájt XD
12.
12.
Berencsit
#7: a filmben anno eltalálták a megfelelő karakterét.. Angeline-volt a legmegfelelőbb a szerepre. a játékban is jol meganimálták....
11.
11.
rossitibi
#7: Szerintem neked az tökmindegy! Ez a nő inkább Rambo-ra hasonlít! :) De nem értem mért fáj az neked hogy a régi nekem jobb volt!
9.
9.
Berencsit
LIKE!! :) imádom a Tomb raiedereket. ;) filmben játékban egyaránt. ;)
8.
8.
Robbie17
Várható volt a bejelentés sok Lara pletyka után(volt vagy 4 színész akire azt mondták h Lara lesz)!
TR esetében érdekes hogy minden rajongónak tetszik ez a reboot dolog végre nem űrlénnyel fogok játszani (TRU)
7.
7.
Netsu
#4: Na akkor a régi Laraban mi volt olyan szimpi? A segge,az alakja,netán a melle?...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...