Dead or Alive 5 - Lei Fang és Zack összecsap

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 27.
  • Videó
Link másolása
Újabb látnivalók érkeztek a Dead or Alive ötödik részéből, egy másfél perces előzetessel és nem kevesebb, mint huszonkét új screenshottal szolgálhatunk a verekedős anyag kapcsán. A kedvcsinálók Lei Fang és Zack összecsapását mutatják be, helyszínként pedig egy cirkusz szolgál.

A környezet természetesen interaktív, miközben kedvenc főiskolás hölgyikénk és az afro-amerikai DJ összecsap, tigrisek szelik át a porondot egyik tüzes karikától a másikig. A Dead or Alive 5 szeptember 25-én kerül boltokba, az Xbox 360-as és a PS3-as változat egyszerre érkezik majd belőle. Lássuk a videót és a képeket, köszönjük, giga321 és ampeeer!

7.
7.
vmiki88
#1: Hát nem életszerű a mozgás, de egyáltalán nem darabos.
5.
5.
keiji maeda
#4: a gépemmel semmi gond ! de a karakter mozgása gagyi ami alatt értem hogy darabos , nem a videó szaggat nyugi, a hangok meg csak véletlen se ütésre hasonlítanak , a tekken azért külömb volt , pedig azért sem voltam nagyon oda :) a dead or alive legutoljára nekem ps1-n állta meg a helyét
4.
4.
M.invisible
#1: Biztos nem a codec-jaiddal van gond? Mert nálam szép folyamatos minden. A hangok meg olyan tradícionálisak benne, hogy ez jó vagy rossz, azt nem tisztségem eldönteni. De pl a legutóbbi Tekkenhez hasonlítva sem rossz ez.
2.
2.
Darox
Bakker először McDonald bácsinak néztem a faszit.
1.
1.
keiji maeda
darabos a mozgás még mindig ! a hangok meg mintha két fadarab ütné egymást! szerintem még mindig nagyon gyenge ez a sorozat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...