UEFA Champions League 2006-2007

Az UEFA Champions League-sorozat legújabb darabja az EA-től, mely ezúttal is a Bajnokok Ligájára építve köti le a játékost órákra, napokra.

Játékszervereket állít le az EA Sports

Az EA számos játékának a szerverét készül leállítani, mely érinti az Xbox 360-as, a Playstation 3-as és a PC-s felhasználókat is.Goodbye multiplayer!

Aki jó a focijátékokban, focizni is tud?

Sir Geoff Hurst futball-legenda szerint a FIFÁ-ban és a Pro Evolution Soccerben használatos technikák sokban hasonlítanak a valódi focira.

UEFA Champions League 2006-2007 Multiplatform játékteszt

Focimániánk attól függetlenül, hogy idén sem Európa-, sem pediglen világbajnokság nem lesz, nem lankad: persze ugyanilyen módon nem lankad az Electronic Arts kapzsisága sem, mely ezt ki is használja – ez évben az utóbbi két Bajnok Ligáját összefoglaló játékot dobták piacra, VB- vagy EB-program helyett.

UEFA Champions League 2006-2007 látnivalók

Két új videó jelent meg, melyek a napokban megjelenő UEFA Champions League 2006-2007-et mutatják be Nektek - focirajongóknak érdemes megtekintenie őket!

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

UEFA Champions League 06-07 - Végre bejelentve

Az Electronic Arts bejelentette, hogy kanadai stúdiójuk már nagyban munkálkodik az UEFA Champions League legújabb, 2006-2007-es részén.