UEFA Champions League 06-07 - Végre bejelentve

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy kanadai stúdiójuk már nagyban munkálkodik az UEFA Champions League legújabb, 2006-2007-es részén.
Az Electronic Arts bejelentette, hogy kanadai stúdiójuk már nagyban munkálkodik az UEFA Champions League legújabb, 2006-2007-es részén.


Legnagyobb durranásnak és egyben a legszebb verziónak az X360-as játék ígérkezik. Az újgenerációs változatban exkluzív játékmódként debütál majd az Ultimate Team Mode, melyben különféle kártyákat gyűjthetünk össze és használhatunk fel csapatunk fejlesztésére. Igen, hasonlóan mint a Yu-Gi-Oh-ban: növelhetjük a srácok teljesítményét meccs közben, valamint a személyzetet is továbbképezhetjük. Online módban ezeket a kártyákat cserélgethetjük, eladhatjuk majd felturbózott játékosainkat és persze hatékonyabban szállhatunk szembe ellenfeleinkkel ezen lapok segítségével.


Az EA Canada által készített projekt március 20-án kerül boltokba Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation Portable és PC platformokra. Utóbbi változat csak Európában lesz elérhető.

4.
4.
retix
mondja meg valaki nagyon kerem hogy honnan kel letolteni az uefa champions league 2006-2007-et?

2.
2.
fojesz
Az alsó képek PS2esek.
1.
1.
Zsoca87
Olyan szar lesz mint akármelyik FIFA... Lehet 5féleképpen gólt lőni azt' csá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...