Hour of Victory

Második világháborús FPS a Deadly Dozen és a Line of Sight alkotóitól Xbox 360-ra és számítógépre.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

E3 2007: Két újabb lineup érkezett

Holnapután kezdődik az E3, de még mindig akad kiadó, melynek nem érkezett meg, vagy csupán nem teljes a lineupja: következzen két újabb hiányzó láncszem.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!

PC-re is készül a Hour of Victory?

Egy ma felreppent pletyka szerint nagyon úgy tűnik, hogy az eredetileg X360-exkluzív címként bejelentett Hour of Victory már javában készül számítógépre is.

Letölthető az Hour of Victory demója

Ígéretéhez hűen a Midway a minap fellőtte az Xbox Live Marketplace-re az Hour of Victory névre hallgató második világháborús lövölde egyjátékos demóját.

Hour of Victory demóra várunk

A Midway a mai napon bejelentette az Xbox 360-exkluzív Hour of Victory demójának, illetve magának a teljes verziónak az érkezési dátumait.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!