Godzilla: Unleashed

Újabb Godzilla-játék készül Nintendo Wii-re, DS-re és PSP-re. A verekedős játék 2007. őszén kerül boltokba.
Típus: Akció, Verekedõs

Így fogja elgyepálni egymást King Kong és Godzilla

Most már hivatalos, egy jó öt év múlva izgulhatjuk majd végig King Kong és Godzilla összecsapását a mozikban. A készítők ráadásul gondosan előkészítik a csatát, két film is ennek fog megágyazni.

Jöhet a Godzilla vs. King Kong összecsapás

Lássuk be, az óriásszörnyes filmek között azok a legjobbak, amikben nem egy, hanem mindjárt kettő monstrum is szerepel, és lehetőleg úgy, hogy össze is akasztják a bajszukat.

A heti játékmegjelenések

A december kezdetével egyúttal a karácsony előtti uborkaszezon is megérkezett: mostanra is csupán B-kategóriás címek és lemaradt átiratok érkeztek.

A heti játékmegjelenések

Az ősz legnagyobb címeinek többsége ugyan már megjelent, egy-kettő boltokba kerülése e hétig váratott magára: Unreal Tournament III, Rock Band, Mass Effect...

PS2-re is megjelenik a Godzilla: Unleashed

Eredetileg csak Wii-re, DS-re és PSP-re készült a Godzilla: Unleashed, ám az Atari a minap bejelentette, hogy PlayStation 2-re is készül majd egy változat.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Godzilla: Unleashed - az óriásgyík visszatér

Az Atari kiadásában új verekedős játék készül az ikonikus japán óriásgyík, Godzilla főszereplésével. A Godzilla: Unleashed Wii-re, PSP-re és Nintendo DS-re készül.