The Saboteur

A Star Wars: Battlefront és Mercenaries alkotóinak új világháborús játékában a francia ellenállók egy tagját alakítjuk.
1213888020

Késik a Saboteur és a Dragon Age

Két régóta várt címének csúszását jelentette be az Electronic Arts: a Saboteur és a Dragon Age sajnos idén már semmiképpen sem kerülhet boltokba.
1187701380

Megérkezett az első Saboteur-teaser

Korábban már hírt adtunk a játékról, most pedig itt az első trailer, mely nagyon hangulatosra sikerült, bár tényleg csak érdeklődés felkeltésre jó, hisz eléggé rövid.
1186351200

The Saboteur

Egy messzi-messzi galaxisban a Pandemic rájött, hogy ők megunták a Star Wars: Battlefront sorozatok fejlesztését és valami egyedivel szeretnének előrukkolni. Ekkor született meg a Saboteur, a fejlesztők rég dédelgetett álma, amely a második világháborúba kalauzolja el a játékost egy akció-kaland játék keretében. Arra összpontosítanak a srácok, hogy megtörjék az unalmas és már lassan monoton folyású második világháborús játékok tömegének hömpölygését, ezzel a már lassan két és fél éve fejlesztett játékukkal. Most ebben a kis előzetesben elolvashatjátok, mi is várható ettől a játéktól.
1176727200

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.
1174227240

Világháborús játék a Battlefront alkotóitól

A Pandemic Studios az idei GDC-n hat fejlesztés alatt álló játékáról számolt be: közülük az egyik minden bizonnyal a második világégés idején játszódó Saboteur lesz.
1173275400

GDC 2007: Hat új Pandemic játék

Hat új játékot jelentett ma be a Mercenaries, a Destroy All Humans, a Star Wars: Battlefront és a Full Spectrum Warrior fejlesztőgárdája, a Pandemic Studios.