Guitar Hero: Rocks the 80s

A Guitar Hero harmadik részének megjelenése előtt lesz még alkalmunk gitározni PlayStation 2-n!

Négy új Guitar Hero játék még idén?

Az Electronic Gaming Monthly magazinban érdekes pletyka jelent meg a Guitar Hero jövőjét illetően. A patinás lap szerint idén négy új résszel bővül a sorozat.

Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

HWSW: Amit az Activision Blizzard-ról tudni kell

Nagytestvérünk, a HWSW egy átfogó cikkben mutatja be azt, amit tudni lehet, és tudni kell az Activision - Vivendi egyesülésről. Most minden részletre fény derül!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Perelik az Activisiont a Guitar Hero miatt

A The Romantics névre hallgató banda szerint a cég megtéveszti vásárlóit azzal, hogy nem tünteti fel a játékban, hogy nótájuk csak feldolgozás, nem az eredeti változat.

Aranyon az új Guitar Hero

Sikeresen befejeződtek a játék munkálatai - tudtuk meg a Guitar Hero fejlesztőjétől, a RedOctanetől, ki az örömködés közepette még az új gamma tracklistjét is elárulta.

Bemutatkozik a Guitar Hero: Rocks the 80s

Bár a Harmonix csapata már javában a Guitar Hero harmadik részén és a Rock Band-en szorgoskodik, azért a PS2-tulajdonosokat sem hagyja cserben.