Az EA nem ijed meg az Activision Blizzard-tól

  • Írta: Daks
  • 2007. december 4.
  • Biznisz
Link másolása
A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.
A 18 milliárdos Activision - Vivendi egyesüléssel létrejött Activision Blizzard a világ legnagyobb kiadója lett - az EA azonban nem ijed meg a trónfosztóktól.

Az Activision Blizzard megszületésével az Electronic Arts lecsúszott a toplista második helyére, ám egy mai közleményből megtudtuk, hogy nem aggódnak a jövőt illetően. Az EA állítólag szívesen látja a piacon frissen született versenytársát, és kész, hogy mindenféle ellenségeskedés nélkül megmérkőzzön velük a játékosok szívéért. Könnyű dolguk nem lesz, hiszen a gigakonkurensnél van a Marvel és a Dreamworks címek összes joga, továbbá ők birtokolják többek közt a James Bond, a Tony Hawk, a Call of Duty, a Guitar Hero, a FEAR, a Warcraft, a Starcraft és a Diablo címeket is.
28.
28.
t.roli
Amúgy, ha az ubit nem sikerűl "megenniük", a következő a Rockstar take two lenne nekik :( :( :( :(
27.
27.
Royal2991
pedig van okuk félni :) kb ugyanazt írtam volna mint JcGross
26.
26.
JcGross
szerintem inkább féljenek. Én már kb 6 éve odavagyok értük, kezdve a második Tony Hawk-al és az első spider man-el (ami még a rajzfilmre vagy a régi képregény világára épült). De ezen kívül az első CoD zseniális volt és szintúgy a United offense, a 2 már nem annyira de a 4 az odavág. Nekem még a Crysisnál is jobban tetszik, és utóljára, csak mer már megin túl hosszú lesz, a Gun, a 2. legjobb western játék (a desperados után). A Simset utálom (és ezzel szerintem nem vok egyedül), a Fifát is 1 rakat kakinak tartom, egyedül a crysis ami elfogadható az összes alkotásuk közül (SZERINTEM!!!)
25.
25.
Bally King
Szép is lett volna, ha azt mondja az EA, hogy "félünk".
24.
24.
Danyell86
Én sem hiszem, hogy az EA-nek tartania kell az új versenytársától, én abból adódaon is mondom ezt, hogy a az "elektronikus művészek" a szórakoztatás nagymesterei, mert elfogult vagyok a kiadóval, hanem amit eddig kiadtak a kezükből -amit persze megelőzött egy hatalamas marketing stratégia- rossz nem volt. Sokan keresik a Pro Street-ben is a hibát (legális verseny, nincs rendőr, stb...), nekem nagyon tetszik, mivel egy külön feeinget találtak neki...és itt a Crysis ami sztem nagyon odaverte az eddigi fps-eket. Engem a cikk-ben említett címek közűl úgy isten igazából csak egy mozgat a Call of Duty és abból is csak a 4ik része, meg talán a F.E.A.R., de amúgy a nagy siker vároműnyosai (Activision Blizzard) és sikerjátékaitól nagyon kivagyok, borzasztó, hogy valaki arra költ pénzt, hogy sárkányokat gyilkolásszon a neten a haverjaival (kicsit egyszerűen fogalmaztam, mindesetre, nevetséges) másrészt a Starcraft amit soha nem bírtam, engem sokkal inkább leköt egy C&C ami ugyebár már EA jogokkal van megáldva:). Diiablo az nem rossz játék, csak abban az a sok hülye középkori mítósz keveredés...áááhhhh...kikészít, na mind1, én hű maradok az EA-hez ami még sztem bírtokolni fog néhány olyan címet, amin nehéz lesz felűlmúlni, sőt...
23.
23.
Terr
Jó kérdés mi lesz itt. Egy bisztos hogy a "közeljövőben" elég kemény játékok bukkanak majd fel. Majd meglátjuk mi lesz itt.
22.
22.
kvaler1993
De ha folytatják a Blizzard sikerjátékait és kicist még erősítenek akkor legyőzik messze az EA-t. Az EA vizsont tagadhatatlanul népszerűbb:

FIFA, NFS,Sims csak néhány a nagy nevek közül.

És ha még nem a legjobbak is (LE A SIMSSEL!), akkor is hatalmas a bevétele az EAnak ezekből.
21.
21.
t.roli
Csak az a gondunk a blizzarddal, h nem szeret játékotfejleszteni, csak ami van azt futtatni :) Lásd Diabló, Starcraft :)

A Strarcraft 2 is hol van még... WOW 2 nem lesz úgyse. Tehát nem tom mi lesz ebből
20.
20.
Petike x
19: De az csak majd' fél év múlva kezd el ütni, addíg még sok Sims lefolyik a toplistán
19.
19.
Pekferi
az EA-nál most 1 cím van, ami nagyot üthet : a Spore
18.
18.
Shelby Mustang
Az Activison az nagyon jó kiadó volt,és a Blizzard is és így hogy egyesültek Activison Blizard így ők lesznek a legjobbak és szerintem a világ legjobb játékait fogják együt gyártani:)Már külön külön nagyon jó játékokat dobtak piacra PL:ACTIVISON:COD4.Vagy a blizzardnál ott van A WOW:)És még sorolhatnék nagyon sokat,mert iszonyú jó gamékat atak ki ,de így együt már nagyon várom hogy mitt alkotnak és remélem mind két fél össze gyurja a tudását és akkor nagyon jó lesz,de én AZ EA-t se féltem,Most ami kijöt CRYSIS az nagyon jó,meg még van nekik bőven játék a tarsujukban és még bőven van esélyük vissza venni az első helyet,de remélem nem veszik meg az UBI softott,kár lenne értük:(
17.
17.
JcGross
Az EA-t éppen 2 ok miatt utálom. Az 1. és a fontosabb, hogy a játékaik ócskák, nemérdekel ki mit mond, egyedül a Crysis ami megfogott. A 2. meg, hogy ilyen KIB@SZOTT KÖ!"ÖGÖK, hogy minden jó kiadót felvásárolnak. Az megmár tényleg sok lesz ha felvásárolják az egyik kedvencem, az ubisoftot! A másik kedvencem meg a csodálatos activision azaz mostmár activision blizard, eppen azér mer imádom a marvel comicsot, pőleg pókembert, (amit már régóta olvasok), na meg a CoD-ért és minden játékuk szerintem kitűnő! Nekem nincs olyan amivel ne tudnám lekötni magam és Activision game. (Ugyanez az Ubisoftra, nincs olyan játékuk amit ne szeretnék, mindegyik kiváló, főleg a SC és a PoP).

Eészemről, ennyi, nem sértettem meg remélem senkit.
16.
16.
Mast3rmind
15: És fontos megemlíteni a Crytek féle Crysis-t is, amely a szak sajtóban igen csak magasztalt játék :)
15.
15.
Petike x
A közeljövőben megjelenő játékaik minőségére értettem, nem az eddigi bevételeikre.



Egyébként az pont egy olyan negyedévből volt az a statisztika amiben nagybevásároltak (Bioware), de ez most éppen hogy mégtöbb profitot fog nekik okozni.





14.
14.
Domasi
jó az!!!!

legalább nem lesz kivel megmérni a játékok minőségét
13.
13.
Kasshyyyk
Az EA-nak ott van a Gyűrűk Ura ha abból egy nagyon jó minőségű játékot csinálnak akkor sok pénz bejönne nekik!!!!!!!!!!
12.
12.
LnB
berc11

csak lehet ,hogy ismét a mennyiségre mennek majd rá , nem a minőségre..
11.
11.
berc11
legalább az ea rá van kényszerítve arra, hogy jó játékokat dobjon piacra...
10.
10.
huszti
egy marvel mmo-val tényleg szopathatnák a népet :)
9.
9.
felegyi
Az EA nincs feljövőben!A GS-en olvastam hogy nemrég 200 millióval kevesebb volt a bevételük ami nem azt mutatná hogy feljövőben van!
8.
8.
Petike x
Nem véletlenül az EA a világ legnagyobb játékkiadója.



Most ennek az izének nagyobbak a számadatai, mert kettőt egybegyúrtak, de az EA éppen feljövőben van.
6.
6.
Gubi
Az EA mindig is jó játékokat adott ki. Náluk meg ott van pl a Need for Speed, rengeteg sportjáték mint pl Fifa ami ugyanúgy nagy népszerűségnek örvend véleményem szerint. Ott van még a Medal of Honor is, Crysis szóval nem kell félteni őket:P
5.
5.
wildláma
szerintem meg egy kurvajó marvel mmo-t lehetne csinálni
3.
3.
tjames
Tiszta "harc" úgysem lesz! És ezek közül a címek közül a CoD(ok) és talán még a FEAR az amire azt mondom WOW. A többi nem is ismerem, vagy csak kicsit, és nem is érdekelnek. Marvel címek pfffff. Álljon rá az egész bagázs egy tökéletes CoD-ra, A Marveles adaptációkat meg felejtsék el! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...