Saints Row 2 - a cél a GTA trónjának megszerzése

Link másolása
A Grand Theft Auto IV-nek még mindig nagy sikere van világszerte, de nemsokára jön a Saints Row 2, mely a Rockstar játéka által elfoglalt trónt célozza meg.
A Grand Theft Auto IV-nek még mindig nagy sikere van világszerte, de nemsokára jön a Saints Row 2, mely a Rockstar játéka által elfoglalt trónt célozza meg.

Dan Sutton, a Saints Row 2 producere egy külföldi magazinnak adott interjúban hosszasan ecsetelte a GTA sorozatról alkotott véleményét. Eszerint:

"A Grand Theft Auto 4 az igazi konkurens. De olvastam már az interneten több olyan véleményt, miszerint a Rockstar túl életszerűvé tette utolsó művét, és ezáltal elveszett egy része az élvezetnek. Legfőképpen a San Andreas-tól volt ez egy visszalépés. A San Andreas, ugyanúgy mint a Vice City az egyik kedvenc játékom - pár fura aktivitást leszámítva. A GTA IV túl lassú lett, és hiába néz ki lenyűgözően, és hiába csodásak a hangok, ha elfeledkeztek a játékélményről. A GTAIV multija tartja életben a játékot és semmi más."

"A co-op mód fogja változatossá tenni a mi játkunkat, a cél az, hogy ne váljon egyhangúvá a sztori. Hogy a játék éreztesse, hogy nyertél azzal, hogy eleve játszod. Ez a Saints Row."
25.
25.
thomee84
#14: igen talán ez a baja, nem GTA klónnak kellett volna megcsinálni, én is azt vártam tőle régen még xboxon san andreas után, hogy hú na és mi van ebben meg mint az SA-ban.. stb stb, mivel nem volt egyforma a kettő nem is tetszett.
24.
24.
ACDC 4ever
23.
23.
orange
A GTA-t sohase fogja tudni utolérni!!
22.
22.
Dcrysis02
AC,a multija tartja életben-multiplayer :)
21.
21.
ACDC 4ever
ez hülyeség. hogy tartaná már a múltja az életben hiszen még

most is fogy. meg ha annyira a múltja tartaná életben

akkor az SA és a VC miért nem döntött mért nem került be

a nagy könyvbe
20.
20.
westZsolt
gta4 meléé jólesz talán még jobban is fog tecceni de nem hiszem :)
19.
19.
G Logan
Hát azt be kell valani hogy a gta4 játék élményben és tudás ban nyomába se ér elödjeinek ahogy elötem ís irták adig jo mig végig nem viszed ami meg kurva egyszerü.
18.
18.
Bazoo
Hát a GTA-val, mint játékkal fölveheti a versenyt, viszont a GTA hírnevével semmiképen sem... de én várom, biztos jó lesz, csak fusson el a gépemen. :D
17.
17.
JcGross
Szerintem nagyon jó lesz. Valószínű, hogy a neve miatt nem veszik meg annyian, de PC-re lehet, hogy több eladás jön.

Az a baj, hogy mindenki úgy áll hozzá, hogy "ez úgyis olyan szar lesz a gta-hoz képest", meg "Mit képzelnek ezek?", és ezért sokan nem adnak neki 1 esélyt.
16.
16.
amd33
Igaz hogy végül is nem egy kategória csak mindenki annak nézi őket de Mafia powa és Mafia 2 mindent vinni fog, de szerintem se üti ki a gta 4-et a saints row 2 kizárt:D
15.
15.
Dcrysis02
Ja és Pc-re is jön.annak mindenki örül ;)
14.
14.
webadam
A GTA addig jó végig nem játszod de utána nem tudsz mit csinálni nem olyan mint a SA unalmas a városban járkálni,nincs repülő stb.Letaszítani nem fogja már csak a neve miatt sem mert a GTA az GTA a Saint's Row pedig xbox exclusive volt(nekem nagyon tetszett az első része csak a törénet volt lapos,sok mindenben jobb mint a GTA IV,nekem a stílus is jobban bejön)
13.
13.
thomee84
az első rész sehol se volt egyik gta-hoz se... gta 4-el jóval többet játszottam úgy, hogy csak kocsikáztam, szabályosan, szabálytalanul, lopkodtam ,romboltam..nekem élvezet volt.. ne eröltesse már rá másokra a saját véleményét tisztelt Dan Sutton.
12.
12.
felegyi
Ez egy kés vicc lesz a GTA IV-hez képest!
11.
11.
dareal
9 beleélni beleélheted magad, node átélni, azt már nem kéne :) (beleéled magad, akkor játék közben elmerülsz benne, átérzed. átéled az már az, ha nem játékon belül éled meg :))
10.
10.
Vincenzo
4:co-operative mód: több játékos egyszerre tolja az egyjátékos kampányt...nagyjából ennyi
8.
8.
laca009
a saints row soha nem fogja le tépni a tronrol a gta-t
8.
8.
a.foley.129
Az már probláma, ha beleéled magad a játékba. :)
6.
6.
wildláma
4:az amikor 2 játékos viszi végig a küldetést, szóval egyszerre egymással nyomjátok a storyt/careert
6.
6.
MadDragon
Azt jelenti, hogy ketten, vagy többen játszanak hálóban(vagy esetleg osztott képernyőn) a gép ellen, vagyis kb. ugyanaz mintha egyjátékos módban nyomnád, csak lehet egy ember által kezelt társad.
5.
5.
wildláma
a gta4-ben az volt a baj hogy a küldetések nagyon monotonak voltak, vagyis felveszed a küldetést, autóbaszálsz megölöd az alanyt, vagy vkit elviszek kocsikázni, átvezetővideó, és vagy vége vagy még egy kis +
4.
4.
varti
valaki mondja már el nekem mi az a co-op mód :D mindenhol ezt hallom, de valahogy sosem derül ki számomra mi is ez
3.
3.
Fight!
2.
2.
FNorberto
A GTA IV-ben épp az tetszett hogy végre reális,az SA-hoz képest főleg!A grafika,a fizika és a játékmenet is reálisabb lett,felnőtebb.A story-ja meg szerintem nagyon jó volt,Niko ku*va jóarc és szinte bárki azonosulni tud vele,át lehet érezni a fájdalmát és a dühét.Az átvezetők meg a szövegek egyenesen zseniálisak voltak.Izgalmas és vicces volt helyenként.Bár kicsit hosszabb fő-küldetés szál nem ártott volna.
1.
1.
Atek
na ezért szimpatikus nekem a saints row:) próbálják nem elfelejteni a funt, az elsőt is végigtoltam...viszont gta4 is zseniális!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...