LittleBigPlanet

Ezen címben nem csupán játszhatunk majd, hanem akár saját minigammákat is létrehozhatunk - mindennek csak a kreatívitásunk szabhat határt.
Típus: Akció

Hazai eladási toplista - az élen nyitott a FIFA 10

A Nintendo-konzolok kivételével minden platformon, s így összesítve is tarolt a FIFA 10. Nem nagy meglepetés, tavaly pontosan ugyanez történt.

TGS 2009: Régi PS3 címek Motion Controlerrel

A Sony a mai TGS konferenciáján bejelentette, hogy a régebbi Playstation 3-as címek is támogatják majd a hamarosan megjelenő mozgásérzékelő kontrollert.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőségesnek hétnek nézünk elébe, megjelenik többek között a Colin McRae: DIRT 2 és a The Beatles: Rock Band, a mozikban pedig az új Végső állomás ijesztget majd.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

GamesCom 09: Sony konferencia LIVE BLOG!

Pillanatokon belül kezdetét veszi a GamesCom '09 első igazán nagy eseménye, a Sony sajtókonferenciája. Az E3-as beszámolóhoz hasonlóan élőben közvetítünk!

A holnapi PS Store kínálata

Holnap, augusztus 13.-án ismét frissül a Store. A heti update a zenerajongóknak is kedvez majd, néhány igazán jó számmal. Azért lesz más is.

LittleBigPlágium - Brazil tévében Sackboy

Úgy tartják, hogy az igazán sikeres amit sokan másolnak. Most éppen Braziliában irigyelték meg a PS3-as LittleBigPlanet sikerét. Olyannyira, hogy másolják is.

Öt díjat nyert a Media Molecule

Kiosztották a Brightonban megrendezett Develop Industry Excellence fejlesztői konferencia díjait. A Media Molecule szó szerint tarolt a rendezvényen.

Rövidesen elérhető lesz a LittleBigPlanet demója

A Media Molecule által fejlesztett játék hatalmas sikereket ért el, köszönhetően az újszerű játékmenetnek és a megannyi ötletes kiegészítésnek, amelyek érkeztek.

Újabb PS3-as címen dolgozik a Media Molecule

Ez azért jó hír, mert nem kevesebbet köszönhetünk nekik, mint a Sony konzoljának egyik legkedveltebb játékát, a méltán népszerű Little Big Planet című produktumot.