LittleBigPlanet

Ezen címben nem csupán játszhatunk majd, hanem akár saját minigammákat is létrehozhatunk - mindennek csak a kreatívitásunk szabhat határt.
1326015300

Keményen fejleszt a Media Molecule

A LittleBigPlanet fejlesztőinek látszólag jól megy, hiszen az összes játékuk nagyon népszerű volt, ráadásul a felhasználók által készített tartalmakon is rengeteget kerestek. Úgy látszik azonban, hogy nem eleget: a cég többet költ kutatás-fejlesztésre, mint amekkora összeg az elmúlt évben bejött.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1311242400

LittleBigPlanet - a Sony free-to-play játéknak szánta

A Comic-Con mellett javában zajlik a Develop konferencia is, ahol többek között a Media Molecule vezérarcai és Phil Harrison, a Sony Worldwide Studios egykori elnöke is leült beszélgetni. Elsődleges témájuk természetesen a LittleBigPlanet és a hozzákötődő, nem mindennapi sztorik voltak.
1305633648

Ingyen játékok a nem magyar PSN-usereknek

A Sony végre pontosan felfedte a Welcome Back program keretében ingyenesen letölhető játékok listáját. Az elmúlt hetekben a mennyei mannától megfosztott PSN-felhasználók ezek közül választhatnak ki kettőt, mintegy engesztelésképpen a szolgáltatás szüneteléséért. Persze a magyarok ismét kimaradnak.
1295608212

Színfalak mögött a Media Molecule

Sackboy második kalandja immáron aranylemezen van, javában folyik a sokszorosítás - hamarosan meg is kapják a porciójukat a LittleBigPlanet rajongók. A fejlesztés végső stádiumában forgatták az alábbi videót, melyben meglátogatták a Media Molecule csapatát. Számos kulisszatitokra derül fény.
1283775737

Negyedik helyen nyitott itthon a Mafia II

Jórészt a PC-s eladásoknak köszönhetően lett negyedik a hazai játékeladási toplistán a Mafia második része. A számítógépes élboly erős, nincs mit csodálkozni azon, hogy Vito Scaletta története lecsúszott a dobogóról, amelyet immáron egyébként már nem a Starcraft folytatása ural.
1279279380

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történt sok változás a toplistákon, mert bár a blockbusternek vélt Crackdown 2 megjelent, az összesített listán nem sok vizet tudott zavarni.
1278704760

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!
1276951200

Szépen nyitott itthon a Super Mario Galaxy 2

A Wii-s játékok között kapásból az élen, az összesített toplistán pedig a hatodik helyen nyitott a Super Mario Galaxy múlt héten megjelent második része.
1275130920

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár az Xbox 360-as játékok között még mindig a legjobb, az Alan Wake visszaesett az összesített toplistán, és csak a hetedik legkeresettebb játék volt.