LittleBigPlanet

Ezen címben nem csupán játszhatunk majd, hanem akár saját minigammákat is létrehozhatunk - mindennek csak a kreatívitásunk szabhat határt.
Típus: Akció

E3 2009: SONY konferencia LIVE BLOG!

Vajon mi lesz a Sony válasza a Microsoft újdonságaira? Lesz meglepetés a PSP GO-n kívül? Élő LIVE BLOG tudósításunkból mindenre fény derül!

E3 2009: Egy kevéske új screen a nulladik napra

A mai screenshot adag nem valami nagy, de az E3-nak még a nulladik napja se kezdődött el, mi is csak épp, hogy éledezünk, és kezdünk ráhangolódni a kiállításra.

GDC 2009: A Game Developers Choice nyertesei

A Game Developers Choice díj a játékipar legnagyobb alakjainak az elismerése. Lássuk, hogy a fejlesztők szerint mik voltak az elmúlt év legütősebb címei!

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Metal Gear Solid kiegészítők a LittleBigPlanetben

Bár a LittleBigPlanetben magunk is kreálhatunk új tartalmakat, a fejlesztők folyamatosan DLC-kkel bombáznak bennünket - a legújabb éppen ma jelenik meg.

VGA 2008: Az idei győztesek

Természetesen a VGA nem csupán a jobbnál-jobb és izgalmasabb előzetes videókról, hanem a különféle díjak kiosztásáról is szól - itt találod a végleges győzteseket.

Újabb Sony-pletykák egyenesen Londonból

Tegnap tartották a "Sony Computer Entertainment Staff Annual Briefing" nevű belső eligazítást Londonban, ahol sok új dolgot mutattak be, természetesen zárt ajtók mögött.

Újabb LittleBigPlanet megjelenési dátum

Mint már arról beszámoltunk, elhalasztották a LittleBigPlanet megjelenési dátumát, ám a mai napon a Sony bejelentett egy új dátumot, amely nincs is oly messze az előzőtől.

LittleBigPlanet

Egy szép őszi napon felhívnak az Überkonzolos srácok, és mit mondanak a fülembe? Megjött! Erre én persze azt válaszolom, hogy ez egy olyan jó hír aminek minden férfi csak örülhet, főleg a fiatalabb korosztály… erre ők persze a szokásos brazilt hangon csak annyit közölnek velem, hogy nem AZ jött meg, hanem a LittleBigPlanet. Erre én: egy héttel az amerikai megjelenés előtt? Na neeeeeee… na de! Itt van nektek a cikk, amit olyan régóta várunk mindannyian…

LittleBigPlanet késés

Sajnos nem tud időben megjelenni a Sony konzoljára érkező egyik legígéretesebb platformjáték, a LittleBigPlanet, legalábbis ami az európai megjelenést illet.