LittleBigPlanet

Ezen címben nem csupán játszhatunk majd, hanem akár saját minigammákat is létrehozhatunk - mindennek csak a kreatívitásunk szabhat határt.
Típus: Akció

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

PSP-re is elkészülhet majd a LittleBigPlanet

A PlayStation 3 egyik legígéretesebb címének ígérkezik a LittleBigPlanet: egy interjú során a játék fejlesztői elárulták, hogy a program PSP-re is átköltözhet.

Peter Molyneux véleménye a Playstation 3-ról

Peter Molyneux, a játékvilág egyik neves alkotója szerint a Playstation 3 vár még arra a játékra, amely igazán megmutathatja, hogy mit is tud a gép.

Bearanyozódott a LittleBigPlanet

Évekig tartó hosszas fejlesztés után végre aranylemezre került a kizárólag csak a Sony konzoljára megjelenő LittleBigPlanet, amely október 24-én jelenik meg.

Szerda esti videócsokor

Számos videóval gazdagodtunk a mai napon: összeállításunkban olyan sztárok képviseltetik magukat, mint a BioShock, a Far Cry 2 vagy a Killzone folytatása.

LittleBigPlanet videóözön

Öt új videót csodálhattok meg az október 31-én megjelenő LittleBigPlanet kapcsán, amely kizárólag a Sony konzoljára, Playstation 3-ra jelenik meg.

Új PS3-csomag LittleBigPlanettel

A Sony magabiztos, ha a LittleBigPlanetről van szó: állításuk szerint amint megjelenik a játék, a PlayStation 3 úgy fogy majd a boltokból, mintha cukor lenne.

GC 2008: Giga galériafrissítés - negyedszerre

A negyedik alkalomra többek közt Age of Pirates, Arma 2, Total War, Midnight Club, SOCOM, Stargate és Street Figter jutott. Érdemes meglesni!

GC 2008: A negyedik videóözön

A soron következő összeállításban megtalálható a LittleBigPlanet, Pro Evolution Soccer 2009, Men of War, Pure, Mirrors Edge és Far Cry 2.

E3 2008: A második galériafrissítés

Több, mint hatszáz új képpel frissült galériánk: a felhozatalban szinte kivétel nélkül AAA-s, fajsúlyos címek kaptak helyet - ki ne merészeld hagyni!