SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike

A SOCOM-sorozat legújabb PlayStation Portable-exkluzív része, mely valószínűleg a várt minőséget hozza majd.
1339596000

Leépítések az Operation Raccoon City alkotóinál

A Game Informer értesülései szerint a SOCOM-sorozatról és a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről ismert Slant Six Gamesnél leépítések zajlanak, amit utóbb a stúdió is megerősített. Bár a csapat negyedének elküldése meglepő lehet, a fejlesztőcég szerint nincs különösebb probléma.
1200438000

SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike

A PSP-s taktikázásról szóló, lassan több mint egy hónapos triplacsokrunkat nem is zárhatnánk le szebben, mint a S.O.C.O.M. Tactical Strike ismertetésével. Gondolom kevesen vannak a PSP-s társadalomban, akik ne hallottak volna legalább pár szót, minden idők egyik legjobb játékáról. A S.O.C.O.M. ezúttal szakított a hagyományokkal és egy bátor húzással teljesen más vizekre evezett.
1188834840

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!
1184183580

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.
1179428280

Galériafrissítés különleges kiadásban

Legújabb galériafrissítésünk különleges, hiszen csak a Sony által megrendezett Gamers Day-ről érkezett képek találhatóak meg benne kizárólag PS-címekről.