FEAR 2: Project Origin

A FEAR című, különleges látványvilággal és páratlan hangulattal megáldott horror FPS második része. A cuccot a Warner fivérek megbízásából a ismét a Monolith készíti.
Típus: FPS, Horror

Lesz Project Origin demo

A Monolith munkatársai elárulták, hogy sokak kedvenc horror játéka, a népszerű F.E.A.R. folytatása, a Project Origin kipróbálható lesz a megjelenés előtt.

E3 2008: A tizenhatodik videócsokor

Megérkezett a tizenhatodik videócsomag, amelyben megtalálható a Destroy All Humans, Left 4 Dead, Project Origin, Resistance: Retribution, Siren, Viva Pinata stb.

E3 2008: Project Origin - megérkezett az E3-as trailer

Új trailer érkezett a Project Originből. Bepillantást nyerhetünk a csatákba, pár helyszínt is bemutatnak a készítők, és újra láthatjuk Almát is.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

Project Origin videóduó

Két új videó látott napvilágot a F.E.A.R. folytatásáról, amely a Project Origin nevet viseli, és az elődnél véresebbenek és izgalmasabbnak ígérkezik.

Project Origin - vérontás egy perc alatt

Végre érkezett egy új videó a várva várt F.E.A.R. folytatás, a Project Origin kapcsán, amelyben literszámra onthatjuk majd az ellenfelek vérét.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Project Origin videóáradat

Négy új videó látott napvilágot az idén megjelenő Project Origin kapcsán, amelyekben megismerkedhetünk egy járművel, valamint néhány új helyszín is bemutatásra kerül.

FEAR 2: Project Origin

2005 karácsonya a titánok harcának tűnt, ám később kiderült, hogy az érkező nagy nevek nem igen akarózták beváltani a hozzájuk fűzött reményeket. A Quake 4 túl régimódi, a Call of Duty 2 túl repetitív volt. A csúcsgépek tulajdonosai már-már kezdtek csalódottá válni, mígnem a Monolith meghallgatta imáikat, és mentőövként dobta lábaik – illetve inkább monitoraik – elé a F.E.A.R.-t…

Szerdai galériafrissítés - olvasótól olvasóknak

Alone in the Dark, Fallout 3, Midnight Club: Los Angeles, Project Origin, Race Driver: Grid és Soul Calibur IV képek várják az érdeklődőket az aktuális galériafrissítésben.