Rage PC, PS3, X360

A Doom és a Quake című nagyszerű sorozatok megálmodójának, John Carmack-nak a legújabb poszt-apokaliptikus FPS-e, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
1312813383

Több mint 20 gigát telepít majd az xboxos Rage

Érdekes infók láttak napvilágot a Rage-ről, John Carmack a QuakeCon során árulta el, hogy a játék Xbox 360-as verziója 21-22 gigabájtnyi adatot fog feltelepíteni a konzol merevlemezére. A sebesség miatt érdemes lesz ezt az utat választani, még ha riasztó is a terjedelem - alternatíva nincsen.
1312534800

RAGE - ütős trailer a QuakeConról

Aki nem tudná, tegnap elrajtolt az id Software saját bejáratú rendezvénye, a QuakeCon, ahol egyebek mellett a RAGE is bemutatásra került természetesen. A konferenciával még foglalkozunk majd, addig kezdésként álljon itt az októberben megjelenő FPS legújabb előzetese!
1311926400

Rage - főszerepben a szörnyellák

Félelmetesen megy az idő. Ezt onnan tudom, hogy épp csak a minap írtunk róla, hogy elkezdődött az id Software hivatalos feljesztői naplósorozata a Rage-dzsel kapcsolatban, most pedig már arról kell beszámolnunk, hogy megjelent az utolsó előtti, ötödik rész.
1311325218

Fejlesztői rege a RAGE világáról és multijáról

Manapság nagyítóval keressük az igazi egyediséget a posztapokaliptikus játékokban, tény, hogy a Fallout 3 és a S.T.A.L.K.E.R. mellett már elég nehéz hihető vadvidéket kreálni egy atomcsapás után. Ha nem az id-ről lenne szó, talán nem is figyelnénk fel rá annyira. Most ők mesélnek nekünk Wastelandről.
1310727658

RAGE - terítéken a fegyverarzenál

Újabb hét, újabb RAGE fejlesztői napló látott napvilágot az id Software boszorkánykonyhájából. A hat részesre tervezett "Így készült" sorozat harmadik részében betekintést nyerhetünk a különféle lőszertípusokba, kütyükbe, fegyverekbe. Az már most biztos, hogy lehetőségeink száma impozáns.
1310230850

Carmack: a mobilok gyorsan utolérik a konzolokat

Ha csak nem behunyt szemmel éltél az elmúlt években, láthatod, hogy az okostelefonok teljesítménye ugrásszerűen növekszik. Ami régen álom volt, az mára nem meglepetés. John Carmack, az id Software programozója szerint pár éven belül a mobilok még a konzolok tudását is túlszárnyalhatják.
1310112000

Másodjára is színfalak mögött a Rage-dzsel

Az id Software és a Bethesda sikeresen elindították a Rage hátterét bemutató sorozatot, melynek első részét pár napja mi is bemutattuk nektek. Ennek örömére már meg is érkezett a második rész, amivel a rajongók tovább csillapíthatják éhségüket az októberi megjelenésig.
1309528852

Így készült a RAGE - első rész

Az id Software következő, posztapokaliptikus FPS-e - ha jól számoljuk - két és fél hónap múlva kerül a boltokba, a srácok elérkezettnek látták az időt, hogy kijöjjenek a fejlesztés körüli kulisszatitkokat vázoló kedvcsináló első részével. Lássuk, hogy az id örökségét sikerült-e jól kamatoztatni.
1309345259

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.