Rage PC, PS3, X360

A Doom és a Quake című nagyszerű sorozatok megálmodójának, John Carmack-nak a legújabb poszt-apokaliptikus FPS-e, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
1316937600

Melyik platformon mennyit telepít a Rage?

Úgy látszik, sokak számára még mindig nem teljesen tiszta, hogy melyik platformon hány lemezen és mekkora telepítési igénnyel jön a Rage. Ám ami még ennél is fontosabb, hogy miért? Nos, Tim Willits az id Software-től most elmagyarázza nekünk szépen.
1316797255

Befejeződtek a RAGE munkálatai

Csaknem négy évvel a bejelentés után végre aranylemezre került az id Software posztapokaliptikus őrülete, a RAGE. Az biztos, hogy Carmackék nem kapkodták el a munkát, minden ízében kiforrott darabbal lehet dolgunk, sőt az id Tech 5 debütálására is kíváncsiak leszünk. Pontosan két hét múlva itt is van!
1316536200

id Soft: előnyös a multiplatform fejlesztés

Sok hardcore id Software-rajongó úgy gondolja, hogy a multiplatform fejlesztés sokat elvett a stúdió hitelességéből, hiszen ezúttal nem tudnak a legdurvább PC-s grafikára koncentrálni, mint ahogy azt eddig tették. A fejlesztők szerint pedig pont, hogy sokat kaptak a konzoloktól.
1316111511

RAGE TV-reklám érkezett

Kevesebb mint egy hónap múlva érkezik Carmackék legújabb FPS-gyöngyszeme: az ezredforduló tájékán az id fejlesztései rendre mérföldkőnek számítottak az iparban, de vajon ez a RAGE esetében is így lesz? A Bethesda nem bíz semmit a véletlenre, a TV-csatornákon már promózzák az anyagot.
1315548009

RAGE - mozgásban a kooperatív mód

Elsőként kapunk ízelítőt a id Software közelgő shooterének co-op játékmódjából, amikor is a Shrouded klán legényei barátságos célzattal meglátogatják Wellspringet, hogy ott elpusztítsák a város vízellátó rendszerét. Két barát viszont összefog a gaz tett ellen. Mi és a haverunk.
1315396800

Befutottak a Rage gépkövetelményei

Most, hogy már kevesebb, mint egy hónap van hátra a Rage megjelenéséig, az Xbox 360-tulajdonosoknak már kijutott a maga rettegése: a játék több, mint 20 gigát telepít a gépre. Ezek után most a PC-seken a sor, hogy megtudják: vajon milyen gépen fog tisztességesen döcögni az id Software alkotása?
1314885600

Nem megy casual irányba a Bethesda

Egyre többször szembesülhetünk manapság a szomorú ténnyel, miszerint a nagy kiadók sorra állnak át, vagy erősítik meg casual részlegüket. Facebook, mobil, mindenféle olyan dolog, amitől a hardcore gamernek gyomorgörcse támad. Szerencsére a Bethesda marad a bevált pályán.
1314360040

RAGE - látogatás a Gearheads klán rejtekén

A nukleáris pusztítás után a Föld képe mindinkább elkeserítő, minden sarkon egy-egy mutáns vagy bandita, esetleg egy mutáns-bandita állja utunkat. A legújabb játékmeneti szeretetrohamban a Gearheads klánhoz ugrunk be egy csésze teára. Mi az italt puskaporral isszuk, nem cukorral.
1313308800

Hiányos tartalom a használt Rage példányoknál

Manapság már nem meglepő, hogy egy-egy kiadó nem csak a warez ellen igyekszik küzdeni, hanem a használt játékok értékesítését sem nézik jó szemmel. Éppen ezért az id Software vezére elmondta, hogy a használt Rage példányokból hiányozni fog némi tartalom.
1313132402

RAGE - fejlesztői napló a zenéről és a hangokról

A hétről-hétre, menetrendszerűen érkező RAGE fejlesztői naplók áradata az utolsó részhez érkezett. Az id Software nem csupán a grafikára és a játékmenetre gyúrt rá a poszt-apokaliptikus FPS-ében, hanem arra is, hogy a füleink kellően el legyenek kényeztetve. Lássuk milyen törekvéssel teszik ezt!