Rage PC, PS3, X360

A Doom és a Quake című nagyszerű sorozatok megálmodójának, John Carmack-nak a legújabb poszt-apokaliptikus FPS-e, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
1302336042

RAGE - videón a fegyverarzenál

A Gametrailers vágói egy ütős montázst állítottak össze a id posztapokaliptikus FPS-ének alapfegyvereiből, melyeken bizony meglátszik az idő vasfoga, de legalább remekül használhatóak a mutánsokkal vívott harc során. A hatásos géppisztoly és karabély az alap, de shotgunnal közelre is halálosak leszünk.
1302087638

RAGE - 15 órás kampányra számíthatunk

Biztosan sokan feltételezik azt, hogy ha már a RAGE Xbox 360-as változata két lemezen érkezik, akkor a kampány elég hosszúnak ígérkezik. A legtöbben tévednek, viszont még így is az átlagos felhozatalnál tartalmasabb szórakozás lesz az id Software poszt-apokaliptikus gyöngyszeme.
1301491803

Regényformában is megjelenik a RAGE

A képregény-kivetülés csak a kezdet volt - a Bethesda bejelentette, hogy a Del Rey Booksszal karöltve könyvalakban is napvilágot lát a id Software FPS-e, a RAGE. A poszt-apokaliptikus narratíva lehetővé teszi, hogy más médiumon is tiszteletét tegye a játék világa.
1297963924

Új trailert kapott a Rage is

Jó ez a nap, a Dead Island után végre a Rage is hallatott magáról, az id Software új előzetessel lepte meg a rajongókat. A játék eddig mintegy 20 E3-díjat zsebelt be, igaz, úgy könnyű, ha évek óta mutogatjuk a produktumot, de csak nem akarjuk kiadni - ugye Mr. Carmack?
1296309600

QuakeCon 2011 - megvan a dátum

Idén is megrendezésre kerül az id Software saját játékos összejövetele, jelentette be a Bethesda Softworks. Mint minden évben, a bulin sor kerül az Egyesült Államok legnagyobb LAN-partijára, bemutatkoznak a kiadó legújabb játékai, és néhány tiszteletreméltó fejlesztő is beszédet tart majd.
1290160844

Mozgásban a Rage iPhone-os verziója

Tegnap óta tölthető le az AppStore-ból a Rage hordozható kivetülése, a Mutant Bash TV: a játékkal iPhone-on, iPod Touchon és iPaden játszhatunk, s bár sokban különbözik a nagygépes verzióktól, első blikkre egy kifejezetten hangulatos és szép railshooterrel van dolgunk. A gameplay videókért kattints tovább!
1287470566

Szinte biztos, hogy lesz RAGE 2 is

Az id Software már a kezdetek óta egy kiterjedt univerzum megalkotásán gondolkodott a RAGE kapcsán, szerintük tudatos döntés eredménye az, hogy a jövő szeptemberben érkező első rész utat enged a folytatás lehetőségének is. Kerek egész lesz, de a történet annyira szerteágazó, hogy könnyű azt továbbgondolni.
1283780325

Végső stádiumba ért a RAGE fejlesztése

A játék vezető tervezője szerint a RAGE fejlesztése az utolsó fázishoz érkezett, s a megjelenésig hátralevő egy egész esztendőben nem fognak mást csinálni, mint finomhangolják a poszt-apokaliptikus shootert. Biztosra szeretnének menni, így minden játékelemet a végletekig csiszolnak.
1282905318

id Soft: még várni kellene a 3D-s játékokkal

Az id Software egyik istensége, Todd Hollenshead szerint ugyan a 3D és a játékvilág jól működik együtt, de úgy érzi, kicsit gyors a tempó, s ha elhamarkodják a dolgot, annak nem lesz jó vége. Ezen kívül még sokallja a 3D-s televíziók árait is, csak úgy mellékesen.
1281852077

Még egy évet várunk kell a Rage-re

Az id Software elfelejtette megindokolni, hogy miért is kell még egy esztendőt várnunk a nyitott-világú poszt-apokaliptikus FPS-ükre, holott az eredeti tervek szerint még idén meg kellett volna jelennie. Nem várt problémába ütköztek volna talán? 2011. szeptembere még nagyon soká van.