Rage PC, PS3, X360

A Doom és a Quake című nagyszerű sorozatok megálmodójának, John Carmack-nak a legújabb poszt-apokaliptikus FPS-e, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
1308071384

Rage - ugyanannyi eladás mindegyik platformon

Durván mindegyik platformon ugyanannyi példány kel majd el a Rage-ből, mondják az id Software-nél, ami persze azt jelenti, hogy a konzolos verziókból összességében többet visznek majd haza, mint a PC-sből. A fejlesztők szerint éppen ezért nagyon fontos, hogy gondosan odafigyeljenek ezekre a változatokra is.
1307694692

E3 2011: Csak októberben jelenik meg a Rage

A nagy expós fejrázás alkalmából frissítette az id Software a Rage honlapját, ahol sajnálatos módon módosították a játék megjelenési dátumát is. Nos, a cím csúszik, még akkor is, ha csak keveset. Carmackék eddig még soha nem jöttek ki néhány csúszás nélkül, remélhetőleg ez már az utolsó.
1307630915

E3 2011: Nem siet Wii U-ra az id Software

A mostani E3 egyik legnagyobb trendje, hogy az összes létező kiadó és fejlesztő felugrott a Wii U szerelvényre. Az id Software azonban egyelőre óvatos: a létezése óta kizárólag hardcore játékokat készítő stúdió fél attól, hogy a Nintendo casual közönsége nem fogadná be őket.
1307616342

E3 2011: Már tervezik a Rage 2-t

Az id Software mindig is optimista volt, ha technológiáról van szó, most azonban már a projektek szintjén is kezdenek elszállni: még meg sem jelent a Rage, John Carmack, a csapat atyaúristene már a folytatásról beszél, sőt a következő generációs konzolokat is beleveszi a pakliba.
1307539903

E3 2011: Rage - körutazás a senki földjén

Ismét egy masszív gameplay anyaggal szolgálhatunk az id fanjai számára, a jól bevált receptek mindig is egyedi ízt kölcsönöztek a stúdió játékainak, ráadásul az első pillantás után mindig rájöhettünk arra, hogy ez csak Carmack bátyóék munkája lehet. Mozgásban még mindig súlyos az anyag.
1307120400

Nyolc percen át mozog a Rage

Amikor nincs otthon a macska, cincognak az egerek. Valahogy így lehetne leírni a sok középszerű FPS-t, s azok készítőit a Rage most kiadott nyolc perces játékmenet videója után. Lehet, hogy az id Software sokáig nem hallatott magáról, de FPS-ben azért még mindig a csúcson van.
1306926054

E3 2011: Rage - videón az Authority katonái

Nem csupán mutánsokkal gyűlik meg a baja hősünknek Carmackék legújabb agymenésében, posztapokaliptikus kalandunk során sokkal képzettebb és felfegyverzettebb ellenfelekből is jut jó néhány kihívó. Ők az Authority katonái - körmönfont taktika nélkül könnyen elvérezhetünk ellenük.
1304616604

RAGE - rendrakás a Shrouded klán rejtekhelyén

Izgalmas játékmeneti pillanatokat élhetünk át az id Software posztapokaliptikus gyöngyszemében, miután a Bethesda újabb előzetes kedvcsinálót tett közzé. A Shrouded klán tagjai igazi fenegyerekek ezen a kopár vidéken, a küldetés szerint bombát kell robbantanunk a rejtekükön. Ütős anyag, az biztos!
1303149643

Új RAGE trailer - egy halott város titkai

A Bethesda végre kitett magáért, több mint ötperces, lélegzetelállító előzetessel jelentkezett a technológiai szempontból is kívánatos RAGE-ből. A videó a játék aktuális verziójából készült - eddig se volt piskóta, de ezek után kellően felgyorsult a pulzusunk. Finom csemege, így a nap végére.
1302951641

Az id játékmotorjainak evolúciója

Szemrevaló és egyben kellemes emlékeket gerjesztő összeállítással jelentkezett a Gametrailers. A több mint hatperces videóban a dallasi id Software korábbi lövöldözős játékait vehetjük szemügyre mozgás közben. Honnan indultak és merre haladtak? És hol tartanak most? Naná, hogy a Rage-nél.