Rage PC, PS3, X360

A Doom és a Quake című nagyszerű sorozatok megálmodójának, John Carmack-nak a legújabb poszt-apokaliptikus FPS-e, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
1318765338

Újabb Rage patch jön hamarosan

Az első patch ugyan rendbe tett néhány hibát a Rage kissé problémás PC-s verziójában, Carmack azonban máris egy újabb javítócsomagot ígér, melyben ismét a grafika tuningolására és testreszabhatóságára koncentrálnak. Ez annyit jelent: még több opciót kapunk.
1318586919

Rage teszt

Az biztos, hogy a trónt megtartani sokkal nehezebb, mint megszerezni. Az id Software tette le az FPS műfaj alapjait, ám a csaknem húsz év alatt számos trónbitorló tűnt fel a semmiből. A Rage-en is ültek vagy fél évtizedet, de, hogy vajon sikerül-e felnőnie a Quake-hez, vagy a Doomhoz, az rögtön kiderül!
1318233600

Megkapta az első javítást a PC-s Rage

Ahogy arról már beszámoltunk, a Rage nagy indulását, s a viszonylag jó kezdő pontszámokat némileg beárnyékolta a tény, hogy a PC-s játékostábor tetemes része komoly videokártya-problémákkal kénytelen megküzdeni, amik a driverekre vezethetőek vissza.
1318057200

Carmack ideges a Rage PC-s driverhibái miatt

Megjelent a Rage, ám a PC-s játékosok jelentős hányada azt tapasztalta, hogy gyönyörű posztapokaliptikus tájak helyett egy nagy rakás pixel- és textúrahibát lát, vagy éppen a játék egyáltalán nem működik. Minden a PC-s driverekre vezethető vissza, s Carmack nagyon ideges.
1317967200

RAGE és Dark Souls launch party lesz ma este

Érdemes úgy tervezni a péntek, azaz a ma estét, hogy útba ejtitek a Club 4 Players konzolkocsmát is: hét órai kezdettel RAGE és Dark Souls launch party lesz, ahol nyereményjátékok, móka és kacagás várja a látogatókat. Természetesen az új játékokat is ki lehet próbálni - ott a helye mindenkinek!
1317911445

RAGE - PS3 vs. Xbox 360 összehasonlítás

Holnap kerül a hazai boltokba az id Software legújabb FPS-e, nem árt viszont tisztában lenni azzal, hogy a különböző platformokon miként fest a shooter. Túl nagy különbség nincs is, elvégre Carmack igyekezett úgy belőni az id Tech 5-öt, hogy mindenhol szinte ugyanúgy nézzen ki a játék.
1317798019

RAGE - gondok a PC-s verzióval, úton a javítás

Az Egyesült Államokban már kapható az id Software fél évtizeden át fejlesztett új játéka, a RAGE. A posztapokaliptikus világba viszont nehezen feledkezhetnek bele a PC-s verzió mellett döntők. A játék késve tölti be a textúrákat, indokolatlanul szaggat és szétesik a kép. De a javítás már úton van.
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1317362400

Hét percen át mozog a RAGE

Véletlenül sem szeretnénk szentimentális érzelgésbe kezdeni, de azért mégiscsak jó belegondolni, hogy alig egy hét van hátra, és végre új id Software-játékkal játszhatunk, ráadásul egy eddig nem ismert címmel, és egy eddig nem látott motorral alatta. Újabb gameplay jelenetek következnek.
1317196814

RAGE - így fejleszd a fegyvered

Egy látványos montázsvideó látott napvilágot a hamarosan megjelenő RAGE-ből, bármilyen hihetetlen, de az id Software világvége utáni állapotokat bemutató játékában nem kell beérnünk az alapfegyverekkel. Az IGN most bemutat a számtalan lehetőség közül egy marékra valót.