Prince of Persia: Revelations

Az első és legszembetűnőbb dolog mindenkinek az lesz, hogy a Revelations valami elképesztően gyönyörű játék lett. Egy az egyben ugyanazt a grafikát és feelinget kapjuk a pénzünkért, mint amit XBox-on vagy PS2-n megszokhattunk.
1234801920

LEGO-játék készül a Prince of Persia alapján

A LEGO és a Disney legújabb közös bejelentéséből derült ki, hogy a Prince of Persia LEGO-formában is feldolgozásra kerül - sajnos azonban nem videójátékról van szó.
1218570960

Az első képek a Prince of Persia forgatásáról

Javában zajlanak a Prince of Persia filmadaptációjának munkálatai, mára pedig végre az első képek is megtekinthetők a forgatásról és Jake Gyllenhaalról.
1212088080

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.
1204201260

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.
1204051320

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.
1183154400

Prince of Persia: Revelations

Biztos most mindenki jó nagyokat néz, hogy mit keres itt ez a cikk az újdonságok között, mikor éppen mostanában jelent meg a Two Thronesra épülő Rival Swords átírat, de mivel megkaptam a felsőbb utasítást, hogy minden egyes PSP-s játékról írnom kell, amiről csak tudok, ezért fogjátok fel úgy, hogy a következő cikk egyfajta előhírnök hogy mire lehet számítani a Rival Swords megvásárlásakor, vagy mire nem.