Mirror's Edge (original)

Új FPS a Battlefield-játékot készítő Digital Illusions-tól: a srácok új munkája PS3 és X360 mellett PC-re is meg fog jelenni.

Nem készül több Mirror's Edge DLC

Bár annak idején a DICE munkatársai több kiegészítőt is ígértek a Mirror's Edge-hez, azóta is csak eggyel találkozhatott az, aki némi extra kaland után kutatott.

Megérkezett a Mirrors Edge új DLC-je

Végre elérhetővé vált a január végére ígért Time Trial pályacsomag a Mirror's Edge-hez. A kiegészítő mindhárom platformon elérhető a szokásos áron.

Mégsem jelenik ma meg a Mirror's Edge DLC-je

A korábbi tervekkel ellentétben, mégsem jelenik ma meg a Mirror's Edge legújabb letölthető tartalma, a fejlesztőknek még szükségük van némi időre a csomag csiszolásához.

Január 29-én érkezik a Mirrors Edge DLC-je

Az Elelctronic Arts és a DICE ma bejelentette, hogy a hónap végén, egészen pontosan 29-én érkezik a Mirrors Edge Time Trial DLC-je, vagyis letölthető tartalma.

A heti játékmegjelenések

Bár a héten sem úszunk majd megjelenésekben, egy-két érdekesség azért fog akadni: a napokban jön az új Gyűrűk Ura játék és a Mirror's Edge PC-s verziója is.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Gyengén indul az év, alig lesz játékmegjelenés

Gyengén indul az idei év is, három-négy kivételtől eltekintve semmi normális megjelenés nem lesz januárban. Aztán lassan, de beindul majd a piac.

Gyorsan zuhannak a játékok árai a válság miatt

A Call of Duty: World at War és a Mirror's Edge rendkívül népszerű játék a vásárlók körében, a leértékelések mégis hamar utolérték őket.

Electronic Arts játékok a Steamen

Az Electronic Arts is kihasználja a Steam nyújtotta lehetőségeket, ugyanis néhány játék letölthetővé vált a Valve hálózatáról, később pedig még több érkezik.

Mirror's Edge - dübörög a PC-s marketinghadjárat

A Mirror's Edge marketinghadjárata, s így a videóözön nem állt meg, hiszen januárban jön a PC-s változat, melynek kapcsán most újabb két videót kaptunk.