Mirror's Edge (original)

Új FPS a Battlefield-játékot készítő Digital Illusions-tól: a srácok új munkája PS3 és X360 mellett PC-re is meg fog jelenni.

Mirror's Edge - a végleges rendszerkövetelmények

Bár a Mirror's Edge konzolokon nem aratott olyan sikert, mint várták tőle, a PC-s játékosok még mindig várnak a maguk verziójára, melynek megjelenése januárban várható.

Mirror's Edge - hagyd magad mögött a várost

A múlt hónapban PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra debültált Mirror's Edge januárban kapja meg első DLC-jét: a Time Trial csomag 7 új pályát tartalmaz.

Hétvégi galériafrissítés

Hétvégi összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dawn of War 2, a Race Pro, a Ghostbusters vagy a Star Wars: The Force Unleashed.

Január 8-án jelenik meg a PC-s Mirrors Edge

A konzolokra már megjelent és a játékosokat megosztó Mirrors Edge személyi számítógépekre szánt változata jövő januárban jelenik meg, mégpedig 8-án.

Mirror's Edge zenei videó Lisa Miskovsky-val

Újabb Mirror's Edge videó érkezett: in-game jelenet ezúttal nem látható, csupán a méltán híres "Still Alive" dal előadója Lisa Miskovsky, egy épület tetején.

Mirrors Edge

Emlékszem fél éve történt, hogy először találkoztam a Mirrors Edge bemutatójával… teljesen magával ragadott a hangulat, a látvány és az a zene, gyerekek az a zene mindent vitt. El is döntöttem, hogy ha törik ha szakad, nekem be kell szereznem ezt a játékot… így is történt… jöjjön hát a várakozásom gyümölcse.

Mirror's Edge - itt az utolsó PC-s trailer

Megérkezett a Mirror's Edge speciális, PC-s launch trailerje, mely az nVidia (korábban Ageia) PhysX technológiáját hivatott demonstrálni.

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.

Újra mozgásban a Mirrors Edge

Az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge hamarosan megjelenik PS3-ra és X360-ra, PC-re pedig januárban, ennek örömére új videókat tekinthetünk meg.

Januárban jön a PC-s Mirror's Edge

Újabb sikervárományos cím, mely esetében a számítógépes verzió a konzolos után pár hónappal jelenik meg - legutóbb a Mirror's Edge járt így.